alireza.076 0 ارسال شده در اسفند 90 ُلام. ببخشید من منوی آبشاری درست کردم تو سایت: www.sarafiparsi.com اما مشکل من اینه که میره زیر منو میره طرفه راست. خودتون توی سایت بر روی منوی1 برید معلوم میشه. چی کار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در اسفند 90 راست چین سازی شما به درستی صورت نگرفته این کلاس رو تو فایل سی اس اس تون جایگزین کنید. .art-hmenu ul { background: url("../images/spacer.gif") repeat scroll 0 0 transparent; margin: -10px 0 0 -30px; min-height: 0; padding: 10px 0 30px 30px; position: absolute; right: 0; top: 0; visibility: hidden; z-index: 10; } بهتره بعد از مطالعه آموزش راست چین سازی قالب تو انجمن یه باره دیگه قالبتون رو راست چین کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در اسفند 90 ببخشید توی پوشه css من این دستور رو تو چه فایلی قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در اسفند 90 فایل template.css رو از مسیر زیر باز کنین templates/sarafiparsi21/css/ کلاس زیر رو پیدا و پاک کنین .art-hmenu ul { visibility: hidden; position: absolute; z-index: 10; left: 0; top: 0; background: none; min-height: 0; background-image: url('../images/spacer.gif'); padding: 10px 30px 30px 30px; margin: -10px 0 0 -30px; } و کدهای بالا رو به جاش بذارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر