sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان با مرام و با معرفت انجمن این بنده مزاحم دوباره از شما کمک کوچکی می خواد ببنید بنده می خوام تو سایت خود ادرس اضافه کنم ولی چون ماژول منو کره کره ای را فعال کردم فرق نمی کنه هز ماژول منو سازی عمودی هرچی فعال کنم بعد برم لینک اضافه کنم تو صفحه اصلی قسمت موضعات اخر لینک این اضافه می شه &Itemid=124 و برای همین زمانی که روی ادرس کلیک می کنم ارور می ده و نمی ذاره بالا بیاد فرض کنیم ادرس این باشه http://hub.demo.ir/clientarea.php خوب حالا زمانی که از تو مدیریت اضافه می کنیم تو صفحه اصلی سایت روش کلیک می کنم تغیر شکل به این می ده http://hub.demo.ir/clientarea.php&Itemid=124 و همین امر باعث می شه بالا نیاد حالا از دوستان با تجربه و با حالا کسی می دونه این مشکل چه جوری هل می شه خیلی واجب هست چون باید تو سایتم ادرس های که می خوام اضافه کنم اعصابمو بدجوری داغون کرده برای همین دوبار دست به دامن شما می شم ممنون در ضمن پیشاپیش عیدتون مبارک و سال خوبی داشته باشید هرجا هستید در کنار خانواده در کمال ارمش و سلامت باشید که سلامتی بهترین نعمت هست که بعضی از از این نعمت الهی محروم هستند بعضی ها هم قدرشو نمی دونند بگذریم شرمنده زیاد حرف زدم منتظر کمک می مونم فعلا یا حق :heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام لطفا دمو قرار بدید تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام ممنون بفرماید amazonweb.irدر ضمن دوستان ببنید برید روی گزینه پشتیبانی (Support) اخرین لینک نوشته پنل کاربری روش کلیک کنید همه چیز میاد دستتون بازم ممنون البته راه هل بدید این نمونه هست که گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما وقتی نوع لینک را آدرس url انتخاب می کنید ، این اتفاق می افتد؟ شما اگر ماژول منو استفاده نکنید ، این اتفاق نمی افتد و درست می شود؟(فکر نکنم به این ربطی داشته باشد.) درصورت نیاز لینک این تاپیک + اطلاعات ورود به ادمین سایت را برایم پ خ کنید تا برسی کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 افرین من همین را می گم من می خوام سایتم اینجوری باشه ولی باید چی کار کنم تا درست بشه من می خوام از ماژول منو استفاده کنم که زیر مجوعه را نشان بده برام واجب هست حالا باید چی کار کنم که درست بشه دوستان ممنون این دم عیدی یه حالی بدید ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اطلاعات سایتتان + لینک این تاپیک را پیام خصوصی کنید تا برایتان برسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون چشم داداش قربون دست تا شب برات می فرستم من به شما جومینا ها اطمینان دارم تونسته زودتر مشکل را هل کنی خیلی بهتر می شه ممنون خدا خیرت بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر