miladsa 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من چندتا پست اول زدم اما به نتیجه نرسیدم من یه ماژول میخواهم مجموعه های یه قسمت رو نشون بده مثل آخرین اخبار و پربازیدترین اخبار توی قالبم قسمت آخرین خبر یه مجموعه یا بخش خالیه کسی میتونه کمک کنه یا معرفی با تشکر از همه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام کمی سوالتون نامفهومه لطفا کمی بیشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsa 0 ارسال شده در اسفند 90 من میخواهم توی این موقعیت از قالب آخرین مقاله و معرفی شخصیت قرار بدهم. هر دو یه مجموعه هستند جداگانه ممنون میشم اگه کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اگر دقیقا متوجه شده باشم ، شما وقتی این دو ماژول را از نوع آخرین اخبار اضافه می کنید می توانید به هر کدوم بگید که فلان بخش یا مجموعه را نمایش دهد. بعد شما مطالب خواصتون را توی این مجموعه با بخش مشخص شده نمایش دهید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsa 0 ارسال شده در اسفند 90 من همین قسمت فلان بخش و فلان مجموعه رو نمیبینم. مشکلم همینجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما به مدیریت ماژول ها برید و دو ماژول با نوع آخرین مطالب ایجاد نمایید و هر یک را در موقعیت خاص جایگذاری کنید بعد در قست پارامترهای هر ماژول در گزینه های "شناسه بخش" و "شناسه مجموعه" مجموعه و بخش مورد نظرتون رو انتخاب نمایید برای پیدا کردن شناسه هر بخش به مدیریت بخش ها برید. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsa 0 ارسال شده در اسفند 90 آقا درستت درد نکنه پیداش کردم باید شناسه مینوشتم تا بیاد. هر بخش و هر مجموعه یه شناسه داره باید قسمت آخرین اخبار قرار بدهی تا بخش مورد نظر نمایش پیدا بکنه با تشکر از همه:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر