fcmatoo 40 ارسال شده در اسفند 90 سلام عید بر همگان مبارک ! دوستان من به دنبال یک سیستم یا کامپوونتی هستم که بتواند برای کاربر تازه شوده در سایت به صورت اتوماتیک در چند تایم زمانی ایمیل ارسال کند ! منظورم این است که : زمانی که من در سایت عضو شدم ! همان دفعه اول یک بار برای من ایمیل بفرستد ، ( ایمیل خوش آمد گوئی ) ، که به طور پیش فرض جوملا این را دارد ، اما ... بعد شم خواهم چند روز بعد مثلا 3 روز بعد به صورت اتوماتیک دوباره یک پیغام برای کاربر بفرستد و و بعد م یخواهم برای بار سوم مثلا 10 رو بعد از ثبت نام دوباره این کار انجام بشود ! اگر امکان دارد راهنمائی ام کنید ! خیلی نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام فکر کنم با AcyMailing Starter بشه همچین کاری رو انجام داد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در اسفند 90 مهندس ممنون ! من نمی خواهم گروه بندی کنم ! می خواهم به این صورت باشه ! بر فرض مثال سایت من 200 کاربر دارد ! کاربر 201 امروز ثبت نام می کند ! مبخواهم یک بار بعد از ثبت نام به او ایمل خوش امد گوئی بدهد ، ( که خود جوملا به طور پیش فرض این را دارد ) درسته ؟ بعد می خواهم بعد از 3 روز بعد از ثبت نام مجدد به طور اتوماتیک سیستم خوش یک بار دیگر به این کاربر ایمیل بفرستد ! بعد برای مرحله سوم می خواهم بعد از 10 روز مجدد به این کاربر سیستم اتوماتیک ایمیل بفرستد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در اسفند 90 دوستان کسی نظری نداشت ! چون واقعا من به چنین چیزی احتیاج دارم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavosh63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام عید بر همگان مبارک ! دوستان من به دنبال یک سیستم یا کامپوونتی هستم که بتواند برای کاربر تازه شوده در سایت به صورت اتوماتیک در چند تایم زمانی ایمیل ارسال کند ! منظورم این است که : زمانی که من در سایت عضو شدم ! همان دفعه اول یک بار برای من ایمیل بفرستد ، ( ایمیل خوش آمد گوئی ) ، که به طور پیش فرض جوملا این را دارد ، اما ... بعد شم خواهم چند روز بعد مثلا 3 روز بعد به صورت اتوماتیک دوباره یک پیغام برای کاربر بفرستد و و بعد م یخواهم برای بار سوم مثلا 10 رو بعد از ثبت نام دوباره این کار انجام بشود ! اگر امکان دارد راهنمائی ام کنید ! خیلی نیاز دارم با AcyMailing میشه این کارو کرد زمانبندیم می تونی بکنی باید قیلطر و اکشنو اینجور حرفا تعریف بکنی من تو سایتم دارم استفاده میکنم. اما یکم پیچیده است. یه راه راحت تریم وجود داره از سرویسهای ارسال ایمیل مثل ایمیل چمپ استفاده کنی می تونی فیلدها رو تعریف کنی بعد یه کد بهت میده کپی می کنی تو سایتت می زاری بعد هر تنظیمی خواهستی انجام بدی تو ناحیه کاربری همون خدمات دهنده می تونی انجام بدی مثلا هر کی ثبت نام کرد ایمیل تشکر بعد سه روز دیگه ایمیل x بعد یه هفته دیگه ایمیل z ارسال بشه لیست بعضی از این خدمات دهندگان به ترتیب بهترین icontact.com AWEBER.COM mailchimp.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در فروردین 91 ممنون دوست عزیز ! شما گفتید در AcyMailing میلینگ می شود چنین کاری کرد ! یعنی دقیقا همین کار را ! اگر امکان دارد یک آموزش بگذارید ! چون مطمئن هستم مشکل خیلی از دوستان را می توانید با آموزشتان حل کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر