misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام چطور میشه وقتی روی عنوان یک پست کلیک میشود در یک tab و یا یک صفحه جدید باز شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام از تاپیک زیر استفاده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-1077.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 در این تاپیک خیلی خوب توصیح داده نشده است لطفا اگه کسی می تونه خیلی ساده توضیح بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 نمونه این کد در فایلهای php درون قالب سایت شما هست شما برای باز شدن در پنجره جدید از کد target="_blank" باید استفاده کنید حالا بسته به قالب شماست که اکثراً یک پوشه html داره و پوشه content که کدها در آنجا ذخیره شده است کافیه readmore را درون کدهای php جستجو کنید تا نمونه کد را پیدا کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اینو اضافه کنم که وقتی readmore را پیدا کردید ، اگر به آن با یک فاصله کد target="_blank" را اضافه کنید درست می شود. اگر این پوشه html در قالب شما نبود ، به پوشه components\com_content بروید و فایل مورد نظر را پیدا کنید این کد را به تگ readmore اضافه کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 من در components\com_content دیدم اما readmore وجود نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 فایل هایی که در این پوشه هستند را یکی یکی بگردید.(تگ readmore را سرچ کنید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 در این آدرس بود /home/irbazbar/public_html/components/com_content/views/section/view.html.php کدشم به شکل زیر است // Build the link and text of the readmore button if (($item->params->get('show_readmore') && @ $item->readmore) || $item->params->get('link_titles')) { // checks if the item is a public or registered/special item if ($item->access <= $user->get('aid', 0)) { //$item->readmore_link = JRoute::_("index.php?view=article&id=".$item->slug); $item->readmore_link = JRoute::_(ContentHelperRoute::getArticleRoute($item->slug, $item->catslug, $item->sectionid)); $item->readmore_register = false; } else { $item->readmore_link = JRoute::_("index.php?option=com_user&view=login"); $returnURL = JRoute::_(ContentHelperRoute::getArticleRoute($item->slug, $item->catslug, $item->sectionid),false); $fullURL = new JURI($item->readmore_link); $fullURL->setVar('return', base64_encode($returnURL)); $item->readmore_link = $fullURL->toString(); $item->readmore_register = true; } } $item->event = new stdClass(); $results = $dispatcher->trigger('onAfterDisplayTitle', array (& $item, & $item->params,0)); $item->event->afterDisplayTitle = trim(implode("\n", $results)); $results = $dispatcher->trigger('onBeforeDisplayContent', array (& $item, & $item->params, 0)); $item->event->beforeDisplayContent = trim(implode("\n", $results)); $results = $dispatcher->trigger('onAfterDisplayContent', array (& $item, & $item->params, 0)); $item->event->afterDisplayContent = trim(implode("\n", $results)); return $item; } } چطوری تصحیحش کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. این فایل نیست. بگذارید خودم کامل و واضح بگم: به آدرس: components\com_content\views\frontpage\tmpl در هاست بروید و فایل default_item.php را باز کنید. سپس در خط 134 این کد ها وجود دارند: به این صورت تغییر بدین: البته اینو بگم این آموزشی که آقای افروزی معرفی کردند ، فکر کنم برای جوملای نسخه های قبلی باشه چون کد ها در جوملا 1.5.25 تغییر می کنه.(قبل از این که این کاری را که گفتم بکنید ، اگر جوملاتون 1.5.25 نیست ، حتما به این نسخه ارتقا دهید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر