ramtin535 3 ارسال شده در اسفند 90 با سلام. من یک قالب جوملا دارم. حالا این قالب که ltr هست را من برایش یک css نوشتم که rtl شود. این کد را که در فایل php قالب می گذارم درست می شود: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> تا اینجا مشکلی نیست. و سایت در زبان فارسی rtl هست و در انگلیسی ltr. حالا منو یک مشکل دارد و من یک فایل جاوا را برای حل این مشکل rtl کردم و حالا من می خواهم این فایل را هم هنگام rtl شدن لود کنم.(این فایل در php قالب برای ltr لود شده است ولی من حالا می خواهم یکی دیگه را که rtl کردم را بگم وقتی که سایت rtl شد به جای اون نمایش دهد.) من این کد را که به جای کد قبلی می گذارم جواب نمی دهد: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> این کدی که برای اون فایل js نوشته شده استبرای ltr) $document->addScript(JURI::base().'templates/'.$this->_template.'/zt_menus/'.'zt_'.$this->_name.'menu/'.'zt.'.$this->_name.'menu.js'); این کد را هم تست کردم فایده نداشت: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> $document->addScript(JURI::base().'templates/'.$this->_template.'/zt_menus/'.'zt_'.$this->_name.'menu/'.'zt.'.$this->_name.'menu.rtl.js'); <?php endif; ?> چه کار کنم تا نمایش دهد؟ نکته ای که هست این که این سایت دو زبانه هست و من نمی تونم بگم دو قالب جدا باشد.(با استفاده از یک جوملا نسخه 2.5) من باید بگم که وقتی سایت rtl شد این فایل css و این فایل جاوا را نمایش دهد. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما دوباره پست را ویرایش کنید و کمی بهتر توضیح بدید من که متوجه نشدم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اگر اینطوری که من متوجه شده باشم شما می خواهید همراه با لود css ، می خواهید یک جاوا اسکریپت را هم لود کنید. خب مشکل اینه که شما باید برای لود js به جای تگ link از تگ script استفاده کنید. یعنی اینطوری: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> ''; '' ; <?php endif; ?> این را هم بگم برای اینکه 2 تا باشند ، باید داخل تک کوتیشن این کد ها را بنویسید(') تست کنید نتیجه را اعلام کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. این کد را به فایل php تون در بین تگ های <?php و ?> بنویسید: if($this->direction == 'rtl') { $ztrtl = 'rtl'; } else { $ztrtl = 'ltr'; } ببینید حل میشه یا نه. من قبلا چنین مشکلی با قالب های zootemplate داشته ام. شرکت zootemplate قالب هاشو بر اساس rtl و ltr می نویسه ولی مشکلش اینه که باید در تنظیمات بگید که سایت rtl باشه یا ltr که این برای سایت های چند زبانه مشکل ایجاد می کنه. اگر این کد را به قالبتون اضافه کنید ، دیگه خودکار این اتفاق می افتد و اگر سایتتان rtl بود ، قالب هم rtl می شود و در غیر این صروت ltr می شود. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در اسفند 90 خیلی ممنون با استفاده از این کد درست شد نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسید در هر صورت خیلی ممنون دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر