سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 هدیه امروز من به شما، ماژول کاملا فارسی و صد در صد سازگار با جومفا برای گذاشتن تبلیغات تصویری کوچک، به صورت مورب در گوشه سایت می باشد. دانلود توسعه دهنده/برنامه نویسان : محسن رضایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در اسفند 89 هدیه امروز من به شما، ماژول کاملا فارسی و صد در صد سازگار با جومفا برای گذاشتن تبلیغات تصویری کوچک، به صورت مورب در گوشه سایت می باشد. دانلود توسعه دهنده/برنامه نویسان : محسن رضایی [JUSTIFY]بازم سلام... میخواستم این ماژول رو هم که در دی ماه سال 88 فارسی شده بود توی یک تاپیک مجزا معرفی کنم که دیدم دوست خوبمون آقا سامان قبلا زحمتشو کشیده و خوشبختانه کپی رایت رو هم رعایت کرده بودند که ازشون تشکر می کنم. تصویری از این ماژول در گوشه سایت شهر پیوندها.[/JUSTIFY] برای مشاهده کامل توضیحات راجع به این ماژول بسیار زیبا، می تونید به اینجا مراجعه فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من به این ماژول یا چیزی شبیح این نیاز دارم برای تبیلغات تصویری یا متنی دوستان ممنون می شوم لینکش را در اختیار من قرار بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 لینک خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 90 لینک سلامش را کسی نداره یا تو ارشیو بگذاره دانلودش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان از ارسال اسپم خوداری کنید اگه کسی از دوستان داشته باشه حتما برای دانلود قرار میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در مرداد 90 برات آپلود کردم تو سرور جومینا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13140086781.zip دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در شهریور 90 لینک سلامش را کسی نداره یا تو ارشیو بگذاره دانلودش کنیم لینک سلامش را کسی نداره یا تو ارشیو بگذاره دانلودش کنیم با عرض سلام خدمت همه دوستان لینکها اصلاح شدند و امکان دانلود مهیاست موفق و موید باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر