sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 این ماژولو کی داره بده،من به شدت نیاز دارم mod_zj_menulite mod_zj_menulite:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 براي چه كاري هست؟ اگه نيازت رو بگي بهتر مي تونيم كمكت بكنيم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز این ماژول تجاری هست و می تونید براحتی از افزونه های دیگر جهت ساخت منو استفاده کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 مشکل من با این حل میشه فقط.ماژول منو بالای جومینا هست.کسی اگه داره به من پخ کنه منم ماژول تجاری زیاد دارم که از خجالتش در بیام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 مي تونيد ازاين ماژول استفاده كنيد. رايگان هستش ولي به زبان انگليسيه. http://www.joomlack.fr.nf/demos-d-extensions-joomla/menu/maxi-menu-ck-menu-deroulant-avance.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 دوست من این خوب بود اما من باهاش مشکل دارم.کسی این ماژولو نداره؟mod_zj_menulite نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 ماژولي كه شما مي خواين با استفادهاز موتولز استفاده شده. توي joomla.org منوي هاي زيادي بصورت رايگان وجود داره كه با اين امكان ساخته شده. من دموي ماژولي كه شما در خواست كردين ديدم و نكته ي خاصي توش پيدا نكردم. حتي ماژولهاي رايگان رو قوي تر و محبوب تراز اون مي دونم. شما اين مورد رو يه نگاه بنداز نظرت عوض ميشه: http://dl.joomina.ir/file.php?file=90046a9341a19ce9287e3555a23f0857 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 من با cssاین ماژول مشکل دارم راست چین نمیشه.اکثر دستوراتو تست کردم.اگه بتونی همونی که گفتم لینک بدین خوب میشه چون css اون سادست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 این افزونه را باید از سایتش بخرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 این افزونه را باید از سایتش بخرید شما چند خریدی؟من میخوامش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 9 دلار از سایت خودش بخرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مهر 89 9 دلار از سایت خودش بخرید نتونستم بخرمش،میشه برام بخرین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مهر 89 این ماژولو کی برام می خره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 نمیخواد بخری من شنبه برات پست حصوصی میکنم اما با آرتیستیر کار نمیکنه ها ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مهر 89 نمیخواد بخری من شنبه برات پست حصوصی میکنم اما با آرتیستیر کار نمیکنه ها ! سلام میشه برام پخ کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مهر 89 کسی انو پیدا نکرد؟من شدید نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 من هرچی گشتم تو سیستمم پیداش نکردم و اگر نه برات میفرستادم . آب شده رفته تو زمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مهر 89 از داخل هاست جومینا نمیشه بردارید؟داره آبروم میره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر