larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم بهترین کامپوننت سئو وبهینه ساز جوملا چیه حالا چه پولی چه رایگان یعنی معروف ترین و محبوب ترینش که امکانت خوبی هم داشته باشه :s نمیدونم این بهتره sh404SEF یا این AceSEF بهر حال ممنون میشم که کمکم کنید چون مد نظر بده محبوبیت مطالب در گوگل هست باتشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام به نظر من AceSEF بهتره من خودم در اکثر سایت هام ازش استفاده می کنم کاملا فارسی شده است با تمام ورژن های جوملا سازگاره هم نسخه رایگان داره هم تجاری ضریب خطای کمتری داره به هر حال انتخاب با شماست آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 کسی کامپوننت فارسی برای سئو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز دیگه در همه ی انجمن های خارجی و کلا همه جا مشخص شده که sh404sef بهترین کامپوننت سئو و ساخت سفحات سف برای جوملا هست. من خودم هم روی این دو کامپوننت کلی تمرکز و کار کردم و خودم هم به این نتیجه رسیدم که sh404sef واقعا عالی است و خیلی قدرتش بیشتر از acesef است. acesef چون فارسی شده است و رایگان هم هست در ایران خیلی محبوب شده است ولی تنها بدی sh404sef این است که تجاری است ولی واقعا ارش خریدن را داره. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر