misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در سایت من که آدرسشو در زیر می آورم در صورتی که دکمه ادامه مطلب را می زنیم به صفحه دیگر می رود که در آن صفحه منو سمت راست پستها حذف می شود و اندازه پستها بزرگتر می شود من می خواهم به جای منو سمت راست این اتفاق برای منو سمت چپ بیفتد اما وقتی این کار انجام می دهم اندازه پستها تغییر نمی کند مانند تصویر زیر می شود چطور می تونم این مشکل حل کنم با تشکر آدرس سایت:www.bazbarannews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز این مربوط به کدنویسی قالب هست... باید سورس قالب ویرایش بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما باید در php تعریف کنید که اگر فلان موقعیت نبود ، این استایل را داشته باشد. دستورات شرطی را باید وارد کنید. شما همچنین می توانید در دستورات php ، دستور مورد نظر را برای سمت راست را پیدا کنید و همان را برای سمت چپ بنویسید.(موقعیت سمت چپ) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 اگه ممکن دقیق تر برام توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز در فایل Index.php باید یک شرط به شرح زیر تعریف شود: "اگر در موقعیت 1 هیچ ماژولی منتشر نشود این موقعیت به صورت خودکار غیرفعال شود" این شرط باید با استفاده از دستورات php تعریف شود و شما باید به زبان php مسلط باشید اگر با php آشنایی ندارید فایل قالب رو قرار بدید تا بهتر بشه بهتون کمک کرد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 من index سایت هم اضافه کردم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر http://bihejab.persiangig.com/document/b-11.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 90 کسی می تونه تغییر لازم را در index بدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر