hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 سلام شاید دقت کرده باشید که در بعضی از سایتها، امتیاز به مطلب به صورت ستاره ای شکل است و در صورت امتیاز دادن به مطلب همانجا نتیجه نمایش داده می شود. این پلاگینی که برای دانلود گذاشتم همین کار را می کند، برای کار با آن ابتدا آن را نصب کرده پلاگین vote پیش فرض جوملا را غیر فعال کرده و این پلاگین را فعال کنید. دمو:http://joomla.vargas.co.cr/en/news/34-joomla-plugins/37-extra-vote-plugin دانلود این پلاگین فارسی سازی شده است.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان در همین سایت واسه جوملا 1.6 هم ارائه شده که لازم دونستم لینکش رو بزارم دانلود از سرور جوملا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13030536301.zip دانلود از سرور سایت سازنده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzad_sx1 0 ارسال شده در آذر 90 یه سوال مهم ! آیا میشه کاری کرد که این پلاگین در لیست category هم نمایش داده بشه ؟! من که چیزی پیدا نکردم .... خواهشن راهنماییم کنید.:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فکر نکنم من که ندیدم آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayubtanha 0 ارسال شده در آذر 90 دوستان میشه لطف کنید بگید چه جوری میشه از این پلاگین استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به پست اول تاپیک دقت کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayubtanha 0 ارسال شده در آذر 90 اینکارو کردم ولی منظورم این بود که تو کجای مطلب باید فعالش کنم ببخشید من تازه کارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام شما لازم نیست کار خاصی بکنید از منو امگانات برید به مدیریت پلاگین و پلاگین مربوطه رو فعال کنید دیگه به چیزی دست نزنید خودش در بالای هر مطلب نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 شما بعد از نصب پلاگین رو فعال کنید و پست اول این تاپیکم در نظر داشته باشید بعد اگر امتیاز دهی رو در مطالب اتون ندیدید کش جوملا رو خالی کنید چنانچه باز هم ندید به تنظیمات منو صفحه اصلی مراجعه کنید (پارامترها...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lahoot 0 ارسال شده در دی 90 منم نتونستم استفاده کنم همه ی اون کار ها را هم انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام شاید با افزونه های دیگه تداخل داره که نمایش نمیده میشه دمو سایتت رو بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان در همین سایت واسه جوملا 1.6 هم ارائه شده که لازم دونستم لینکش رو بزارم دانلود از سرور جوملا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13030536301.zip دانلود از سرور سایت سازنده :thankyou: من آخرین نسخه extravote را روی 2.5 نصب کردم. همه چی عالیه فقط یه مشکل بزرگ هست : وقتی از منو رای دهی را فعال می کنم هم extravote نمایش داده میشه و هم رای دهی پیش فرض جوملا که خیلی بی ریخت هست. چی کار کنم که فقط extravote بیاد ؟؟؟ توی مدیریت پلاگین هم گشتم پلاگین content-rating نبود که غیرفعالش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام در مدیریت پلاگینها ، پلاگین Content - Vote را غیر فعال کنید . شناسه این پلاگین 409 میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در آبان 91 ممنوووونم ممنوووووووووونم اما متاسفانه آخرین ورژن extravote مستقل از رای دهی پیشفرض جوملا کار می کنه و این شاید به نظر بی اهمیت بیاد اما یه جا مشکل ساز میشه. مثلا وقتی یه ماژول نمایش اخبار داری و رای دهی در اون فراخوانی میشه. ماژول اخبار پلاگین پیش فرض رای دهی جوملا رو میشناسه و با extravote کاری نداره. کسی راه حلی داره ؟ مثلا میشه ماژول اخبارو دست کاری کرد تا extravote را فراخوانی کنه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر