9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان عزیز به این http://www.seratnews.ir/ سایت برید . انتهای سایت اون پایینش یک افزونه داره که آر اس اس سایتهای مختلف رو داده و اگر شما روی لینکهاش کلیک کنید مطلب اون سایت در یک فریم برای شما نمایش داده میشه حالا چیزی که من میخوام ماژولی که در هر جایی که خواستیم قرار بدیم و یک آراس اس بهش بدیم و به اون ترتیب نمایش بده مطالب رو مانند فید خوان جوملا ولی وقتی کسی روی لینکها کلیک کرد در یک فریم نمایش بده و یک لینک مشخص از سایت خودم داشته باشه و اون لیمک هم ذخیره بشه در سایت به طوری که اگر در سایت سرچ بکنیم اون لینک و مطلبش پیدا بشه ممنون میشم دوستانی که میتونن طراحی کنند در پیام خصوصی خبر بدهند . هزینش رو هم توافق میکنیم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما همین سوال را در یک تاپیک دیگه هم پرسیده اید. لطفا اسپم نکنید. برای طراحی همچین چیزی با آقای تهرانی یا آقای وحید حاجی پور تماس بگیرید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 اقای مانیان بهرصورت خیلی دوستان وقت ندارند همینطوری ماژولی رو طراحی کنن من اونجا درخواست سفارش نداشتم اما اینجا عرض کردم کسی میتونه انجام بده هزینه ای تقدیم میکنمپس اسپم محسوب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر