reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من قالب قرمز هاست که پیوست کرده ام را دانلود ونصب کرده ام تو سایتم کلیک کید و می خوام این صفحه رو پاک کنم و وقتی سایت رو باز می کنم به صفحه اصلی بره که توش منوی ها و بنر ها ست بره قالب رو پیوست کرده ام اون را دانلود کنید و این صفحه رو پاک کنید و باز برام آپلود کنید یا آمورش بدهید باید چه کار کنم تا این صفحه نیاد؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز این قالب با کدنویسی php ، طوری تنظیم شده که صفحه اینترو را نشان بده میتونید از قالب دیگه استفاده کنید یا اینکه سفارش بدید برای شما شخصی سازی بشه... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اگر شما فایل php را باز کنید ، می توانید کد های مربوط به اینترو را حذف کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 خوب پوشه پیوشت شده است لطفا کدوم کد باید پاک شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز هیچ فایلی پیوست نشده لطفا فایلهایی رو که می خواید در انجمن منتشر کنید در آپلود سنتر جومینا به آدرس www.jmdownload.ir آپلود کرده و لینک دهید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز اگر تمایل داشتین پ.خ بدین من براتون حذف می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز هیچ فایلی پیوست نشده لطفا فایلهایی رو که می خواید در انجمن منتشر کنید در آپلود سنتر جومینا به آدرس www.jmdownload.ir آپلود کرده و لینک دهید آرزومند آرزوهایتان اینم لینک قالب http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13328504391.zip:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 چی شد کسی نیست کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر