amrdata 20 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من یک بسته نصبی به زبان انگلیسی جوملا نصب کردم که ورژن جوملاش 1.5.12 هست و حالا میخوام آپدیت کنم به جوملا 1.5.25 فایل آپدیت را از کجا گیر بیارم ؟؟؟ من روی همین بسته که ورژنش 1.5.12 هست وقتی میخوام آر اس فایروال را نصب کنم این ارور را میده : Warning! Failed to move file. JFolder::create: Could not create directory Unable to create destination سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با اینکه قبلا نحوه اپگریت به نسخه بالا بیان شده دوباره میگم : آخرین نسخه رو دریافت کنید و روی جوملا قدیمی بریزید .. دارکتوری اینیستال رو پاک کنید. سطح دسترسی ها رو چک کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. برای ارتقا کاری که آقای شمسی گفتند را انجام دهید. جوملا 1.5.25 را دانلود کنید و روی فایل های قبلی اکسترکت کنیدو پوشه installation را حذف کنید... برای نصب افزونه مورد نظر هم سطوح دسترسی پوشه باید بروی 755 و فایل ها 644 باشد.(شما پوشه tmp را برای احتیاط 777 کنید.) در ضمن فایل configuration.php را باز بکنید ببینید که آدرس پوشه logs و tmp درست هست یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر