leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام قسمت تبلیغات انجمن وسط پست ها رو بنر ها رو ندارم و کنارشون اعداد داری لینک هستند.. به تصویری که از صفحه خودم گرفتم توجه کنید: مشکل از فلش پلیر نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام نه اصلا به فاش ربطی نداره . این مشکل احتمالا از جانب isp شماست. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 فقط اینجا این طوری هستم انجمن های دیگه سایتهای دیگه اصلا این مشکل رو ندارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگه براتون امکانش هست یک بار هم با قیلطر ش؟ن وارد بشین ببینید باز مشکل پابرجاست ؟ یک بار هم ctrl+f5 رو بزنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 والا ندارم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام پس همونطور که در پست 2 عرض کردم مشکل از مخابرات منطقه یا isp هست زند گیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر