rezvan 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من جوملا فارسی 1.5 نصب کردم مبخام زبان عربی و انگلیسی هم داشته باشم اما چون جوملا فارسی کامپوننت com_alpharegistration را استفاده کرده موقع ترجمه ماژ<ل ورود کاربران و نظر سنجی و اوقات شرعی دچار مشکل شدم چون به زبان انگلیسی یا عربی که ترجمه میکنم در هر حال محتویات داخل ماژول ها رو فارسی نمایش میده خیلی کارم فوری و حیاتی هست ممنون میشم از دوستان راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با استفاده از چی چند زبانه گی رو انجام میدین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezvan 0 ارسال شده در اسفند 90 جوفیش نمیدونم مازول log in جوملا رو که فازسی هست چطوری به انگلیسی ترجمه کنم منظورم فرهای داخل ماژول هست مثل ثبت نام فراموش روزو یوزر چون اینا رو هم فارسی نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. در جوملا 2.5 این امکان هست که شما مثلا 2 تا مازول لاگین داشته باشید یکی برای انگلیسی و یکی برای فارسی. ببینید این امکان در جومفیش هست یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezvan 0 ارسال شده در اسفند 90 در جومفیش نمیدونم ولی فکر کنم فقط یه لاگین میتونیم داشته باشم شما ماژول user register امگلیسی میشناسین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام از طریق فایل های زبان جوملا اگه کلمه لاگین رو در جوملا جهانی سرچ کنید چندین مورد خوب براتون میاده. قبلا در تالار هم چند مورد خوب معرفی شده . زند گیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
manuel 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من جوملا فارسی 1.5 نصب کردم مبخام زبان عربی و انگلیسی هم داشته باشم اما چون جوملا فارسی کامپوننت com_alpharegistration را استفاده کرده موقع ترجمه ماژ<ل ورود کاربران و نظر سنجی و اوقات شرعی دچار مشکل شدم چون به زبان انگلیسی یا عربی که ترجمه میکنم در هر حال محتویات داخل ماژول ها رو فارسی نمایش میده خیلی کارم فوری و حیاتی هست ممنون میشم از دوستان راهنمایی بفرمایید ماژول ورود کاربران: اول چک می کنید در فایل های زباننتان برای ماژول های مورد نظر ترجمه ای ذکر شده باشد ... اگر چک کردین و برای تمام پارمترهای ماژول ها ترجمه ای معادل ذکر شده ... به پوشه قالبتون می رید و دنیال پوشه ای بنام mod_login می گردین (معمولا در این آدرس هست : html/mod_login) ، اگه بود وارد پوشش می شید و فایل default.php رو باز کرده و JText::_( 'ترجمه' ) داخل پرانتز ترجمه مورد نظرتون رو وارد می کنید ... در موقع Save بصورت UTF-8 ذخیره می کنید و جایگزین فایل قبلی می کنید ... (البته فایل قبلیتون رو حتما نگه دارید که در صورتی که اشتباهی رخ داد بتونید برگردونید .... ماژول اوقات شرعی: باید فایل زبان فارسی ماژول رو انگلیسی کنید و اون رو در فایل زان های دیگه قرار بدید ... ماژول نظرسنجی: ترجمه کامپوننت: جومفیش/ترجمه ها/ زبان مورد نظر / از قسمت عناصر کامپوننت ها :Polls ترجمه گزینه ها: جومفیش/ترجمه ها/ زبان مورد نظر / از قسمت عناصر کامپوننت ها :Polls: options ترجمه ماژول: جومفیش/ترجمه ها/ زبان مورد نظر / از قسمت عناصر کامپوننت ها : Modules نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر