zeidolla 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان نازنینم من توی یک سایت دیدم که روی یک گزینه کلیک می کردی و دقیقا بهت نشون می داد که کاربرانت کجا هستند مثلا کا1بر یک در حال ارسال پاسخ به موضوع فلان است حالا می خوام ببنیم افزونه واسه جوملا وجود داره که چنین قابلیتی داشته باشه ؟ اگه وجود داره ممنون میشم معرفی نمایید متشکرم سرافراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. میشه سایت مورد نظر را بدهید؟ با جوملا است؟ میشه بیشتر توضیح دهید؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست من بله حتما فرض کند من الان دارم به همین تاپیک جواب می دم و شما از اون قسمت می تونید ببنید من تو کدوم تاپیکم و چیکار دارم می کنم مثلا مینویسه زیداله محمدی در حال ارسال پیام خصوصی می باشد یا همچین چیزهایی با جوملا نیست smf هستش لینکش رو اعضا می تونند ببینن و همچنین سایت رو به بنا به دلایلی بستند !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 شما انجمن ساز لازم دارید؟ متاسفانه انجمن سازهای جوملا چنین قدرتی ندارند. اگر انجمن ساز می خواهید یا از همون smf یا سایر انجمن ساز ها مثل mybb یا vb استفاده کنید.(vb بهتره ولی پولیه) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام forum.joomina.ir/online.php mybb زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در اسفند 90 ممنونم دوستان ولی من الان دارم از کیوننا استفاده می کنم تقریبا هم ازش راضی هستم تا ببنیم خدا چی می خواد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز اگه فقط بخاطر این مورد پیشنهاد میکنم لی خیال شید... موقعی که مدیریتو امکانت قویتر و بیشتر میشود مشکلاتشم کنار اون زیاد تر میشه ... زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر