gordanetakhrib 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من روی سایتم روی منوی اصلی کامپوننت eventlistرو با نام تقویم گذاشتم و توی کامپوننت رو پرکردم- اما وقتی وارد منو تقویم میشم هیچی نشون نمی ده یه آرتیکل نمونه هم گذاشتم تو منو اونم هیچی نشون نمی ده نمی دونم باید چیکار کنم display error رو کدش رو کجای htacceess بذارم لطفا این بار یکی به من کمک کنه هربار اینچا پیام می ذارم انگاری هوچ ممنونِّ در ضمن قالبم aurora است که فارسیش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام منظور شما دقیقا چیه؟ من که چیزی متوجه نشدم لطفا واضحتر توضیح بدید بهمراه دموی آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. برای فعال کردن ارور ها در .htaccess باید این کد را به این فایل اضافه کنید: php_flag display_errors On شما وقتی یک آیتم منو برای یک کامپوننت دیگه هم می گذارید این ارور را می دهد یا نه؟ اگر خیر کامپوننت مربوطه را حذف کنید و دوباره نصب کنید.(جداول دیتابیس مربوط به این کامپوننت را هم حذف کنید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر