rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام! میخواستم ببینم که چه جوری میشه عهرض منوهای راست و چپ رو بیشتر کنم! دموی انلاین http://www.perspolis-viva.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در اسفند 90 تو کلاس .art-contentLayout .art-sidebar2 { position: relative; margin: 0; padding: 0; border: 0; float: left; overflow: hidden; width: 207px; } اندازه width رو زیاد و تو کلاس sidebar1 { border: 0 none; float: left; margin: 0; overflow: hidden; padding: 0; position: relative; width: 779px; } width رو به همون اندازه کم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 نشد دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام حداقل یه ماژول تو ستون سمت چپ قرار بدید تا بهتر بشه کمک کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 داش مرتضی من میخوام فقط این منو چپی که الان هستش بزرگ تر بشه!به اتون منو کاری ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در اسفند 90 دوست من شما که تو سایتت منوی سمت چپی ندارید که می خواهید بزرگش کنید. میشه با یه عکس اون قسمتی رو که می خواهین بزرگ کنید رو نشون بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 بفرما دوست عزیز عکس http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13316511911.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در اسفند 90 خوب شما می خواهین منوی سمت راست بزرگتر شه نه منوی چپ ، کدهای بالایی هم همون کار می کنن ! شما این کدها رو جایگزین کنید تو سی اس اس تون (/templates/sunset/css/template.css) تا منو تون به این اندازه شه .art-contentLayout .art-sidebar2 { position: relative; margin: 0; padding: 0; border: 0; float: left; overflow: hidden; width: 257px; } { border: 0 none; float: left; margin: 0; overflow: hidden; padding: 0; position: relative; width: 729px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 احسنت!کاملا درست! ممنون از لطفت:heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر