bardsirnet 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دنبال این ماژول اسلاید هستم برای جوملا 2.5 البته اگر فارسیش باشه بهتره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام این اسلایدشو برای شرکت جوملاآرت باشه و فکر میکنم اسمش هم ja newspro باشه البته این ماژول تجاری هست در ضمن نیازی به فارسی سازی نیست خیلی ماژول راحتی هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza.sh 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دنبال این ماژول اسلاید هستم برای جوملا 2.5 البته اگر فارسیش باشه بهتره ممنون مي توني خودت با جي كويري چنين چيزي بنويسي و بعنوان يه ماژول استفاده كني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما با استفاده از ماژول zt_headline دقیقا همچین چیزی می تونید ایجاد کنید: دمو:http://joomla16.zootemplate.com/extensions/index.php/club-extentions/zt-headline البته این ماژول نوع های مختلفی داره که یکیش دقیقا ایمن کارو می کنه. ولی تجاری هستش و فکر نکنم رایگان بتونید چیزی پیدا کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر