molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من rsfirewall رو خریداری و نصب کردم.حالا در قسمت بررسی امنیتی هشدار میده که پوشه های log و tmp و فایل configuration.php از روت قابل دسترسیه. چطوری باید این دسترسی رو بدون اینکه در سایت مشکلی پیش بیاد قطع کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سطوح دستزسیشون رو غیر قابل نوشتن کنید پوشه ها رو 755 و فایل کانفیگ رو برای امنیت بیشر 444 کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 ممون دوست عزیز اونوقت جوملا میتونه کارهای خودشو (مثل نصب و ...) بدون مشکل انجام بده؟ در ضمن با اینکه در فایل php.ini موارد زیر رو اعمال کردم , باز هم پیغام میده که اینها اعمال نشده. ممنون میشم بفرمائید مشکل از کجاست؟ [align=left] register_globals=Off safe_mode=Off allow_url_fopen=Off allow_url_include=Off[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 اگر تنظیمات سرور شما کاملا با جوملا سازگار باشه در نصب مشکلی ندارید ولی اگر سازگاری کامل نداشت شما 2 راه دارید که یکیش اینه که موقع نصب افزونه ، سطح دسترسی پوشه های مورد نیاز رو قابل نوشتن کنید و بعد از نصب مجدد سطوح دسترسی رو به حالت قبل برگردونید و راه دوم این هست که به سطوح دسترسی کاری نداشته باشید و ftp رو ست و فعال کنید... تغییراتتون به این دلیل در فایل php.ini اعمال نمیشه چون ادمین سرور محدودتون کرده و برای تغییرات در فایل مورد نظر باید از ادمین سرور درخواست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون همین الان فایلهارو چک کردم. سطح دسترسی همون چیزیه که شما فرمودید ولی باز هم پیغام زیر رو میده!! 1-پوشه tmp از روت جوملا (Public_html) قابل دسترسي است 2-پوشه ثبت وقايع از روت جوملا (Public_html) قابل دسترس ميباشد 3-فايل configuration.php از روت جوملا قابل دسترس است با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 اگر سطوح دسترسی همان باشد نباید مشکلی داشته باشید برای اطمینان بیشتر با ادمین سرورتون نیز میتونید تماس بگیرید در مدیریت از قسمت ابزارها نیز این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر