molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام به دوستان اگه من جوملامو در یک فولدر نصب کنم, فایلهای htaccess. و php.ini رو باید در روت بذارم یا اینکه در فولدری که جوملا رو نصب کردم یک نسخه از اونها رو کپی کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برای نصب جوملا در روت یا ساب دامین یا پوشه نیازی به فایل php.ini ندارید ! در روت یا ساب دامین یا پوشه نیاز به فایل htaccess دارید که البته حودش ایجاد می شه و همینطور می تونید فایل htaccess.txt خود جوملا رو هم تغییر نام دهید به: .htaccess موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sara123 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام برای نصب جوملا در روت یا ساب دامین یا پوشه نیازی به فایل php.ini ندارید ! در روت یا ساب دامین یا پوشه نیاز به فایل htaccess دارید که البته حودش ایجاد می شه و همینطور می تونید فایل htaccess.txt خود جوملا رو هم تغییر نام دهید به: .htaccess موفق باشید درود، میشه یک کم بیشتر توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگر شما جوملا رو نصب کرده باشید و بخواهید سئو را هم در قسمت تنظیمات کلی فعال کنید لازمه که ابتدا در هاستتون فایل htaccess.txt را که در روت جوملاتون قرار داره به htaccess. تغییر نام بدید برای تغییر نام میبایست قبل از ورود به فایل منیجر تیک نمایش فایلهای مخفی را بزنید معمولا روی هاست فایل htaccess. وجود داره ولی محتوایی نداره که میبایست ابتدا آن را حذف کنید و سپس فایل مربوطه را به سرعت تغییر نام دهید تا سرور فرصت ساخت دوباره آن را نداشته باشد شما با php.ini کاری ندارید چون اصلا بهش دسترسی ندارید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر