zeidolla 1 ارسال شده در اسفند 90 چرا این سایت همش بسته است ؟ میگه در لودش مشکل وجود داره ! ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام همین الان با سرعت اینترنت ایرانسل تست کردم بدون هیچ مشکلی در سریع ترین زمان ممکن بالا امد ... با مرورگر دیگری تست کنید کوکی هاتونو پاک کنید زندگیتا سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ایزدی مقدم 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز من تا حالا با این وب سایت به مشکلی برنخوردم . فکر کنم مشکل از شماست لطفا اسکرین شات بذارید تا مدیران پیامک ایرانیان بررسی کنن موفق باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من برسی کردم مشکلی از جانب سایت در کار نیست . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 سلام و درود برای بنده هم بالا نمیاد... ولی مشکل از سایت نیست. مشکل از isp هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان ممنونم ولی یه چیزی بگم نخندید ! من شاید یکی از قویترین حسابداران و مدیر مالی های ایران محسوب بشم ولی در زمینه کامپیوتر زیاد اطلاعات ندارم پس خواهشا به زبانی ساده تر اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام و درود دوست عزیز همانطور که در پستهای بالا دیگر دوستان پاسخ دادند سایت مشکلی ندارد. 1-ممکن سرعت اینترنت شما خیلی کم باشه 2- از چیز-پ -ی-ا-ن استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه(اگه مشکلتون حل شد به ما هم اطلاع بدید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست من بله درست شد البته با کمک چیز!!!!!! ولی اینکه نشد راه حل ! چه جوری درستش کنم ؟ منظورم مشکل خودمه شاد شاد شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 تا جایی که من اطلاع دارم از دست من و شما کاری بر نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر