smzmagician 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من میخوام ی دانلود منیجر حرفه ای ایجاد کنم با جوملا با مشخصات زیر اگه کسی از دوستان تاحالا موفق به ساختش شده یا میتونه کمک کنه بهم بگه . مشخصاتی که من میخوام به این شرحه : 1- فرد ابتدا متصل بشه به درگاه بانکی برای پرداخت وجه 2- ی کد رهگیری بهش داده بشه که بتونه با اون وارد بشه 3- پس از ورود به سایت با کد رهگیریش بتونه دانلود رو انجام بده و فقط یبار قابل استفاده باشه 4- اگه تو دانلود کردن مشکلی پیش اومد براش با ایمیل به مدیر سایت گزارش بشه 5- دانلود بصورت زمان دار باشه و فقط با ی ای پی و از یجا دانلود صورت بگیره 6- تو لیست دانلود بتونه بصورت پیشرفته جستجو رو انجام بده متناسب با نوع مثلا اسم نرم افزار + فیلد بعدی تولید کننده و .. 7- فردی که دانلود رو انجام داد بصورت کامل لینک دانلود براش غیر فعال بشه 8- امکان اتصال به درگاههای اینترنتی وجود داشته باشه 9- سبد خرید داشته باشه که اگر تعداد دانلود بالا بره بتونه براش محاسبه کنه و کد بهش بده با تشکر :at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام همچین افزونه ی برای هیچ یک از سیستم های مدیریت محتوا وجود ندارد ... برای اینکه بتونیند همچین کاری کنید میبایست از ترکیب چند افزوه استفاده کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از راهنماییتون میشه بیشتر توضیح بدید و بفرمایید که کدوم افزونه ها رو با هم ترکیب کنم تا جواب بده بهم و کارم بصورت کامل راه بیفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر