larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز من فروشگاه ساز virtuemart نصب کردم اما مشکلم اینه که نوع نمایش محصولات زیر هم نمایش میده میخواستم بدونم چطور میتونم به صورت ردیفی نمایش بدم و تو 3 ردیف مثلا باشه مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام با قالبهای دیگه هم امتحان کنید چون حالت پیش فرضش تک ستونه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 90 تو خود سایت فروشگاه ساز قسمت قالب هست که باید رو قالب اصلی وب نشینه یعنی مثل جومسوشال خودش قالب داشته باشه و به قالب خود سایت ست شه چون من این قالبو وقت گذاشتم درست کردم حالا بیام کلا عوض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما برای تست عوض کن ... زنگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alirezanet 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام برای تتظیمات 3 ستونه کد زیر رو به قالب اضافه کنید : .width33 {float :left;} و برای 4 ستونه کردن : .width25 {float :left;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر