larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 90 من امروز ادیتور سایتم که روی tinymc روی ادیتور ساده گذاشتم حالا باز گزاشتم روی tinymc اما حالا میبینم اصلا نمایش داده نمیشه ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 90 مرسی این کارو کردم اما باز درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 کار خاص دیگه ای انجام ندادید!؟ با مرورگر دیگری تست کنید پلاگین ادیتور رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 90 والا من میخواستم امار وبگذرو بزارم رفتم ادیتورو رو ادیتور ساده گذاشتم بعد کد وبگذرو انداختم بعد اومدم دوباره رو اون گذاشتم که حالا میبینم نمشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برسی کنید ببینید که پلاگنش غیره فعال نشده . @ از ادیتور پیشرفته جومینا استفاده کنید ... ببینید باز مشکل پا برجاست زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر