hno2005 0 ارسال شده در اسفند 90 باسلام خسته نباشید دوستان من یک ماژول برای ایجاد منوهایی نمیدونم کشویی هست یا ابشاری به شکل زیر میخواهم . سایتش هم این : msc.ir/index.php?lang=fa به این شکل هست که روی هر کدوم از عناوین که کلیک بشه ، زیر مچموعه هاش رو باز میکن ممنون میشم راهنمایی کنید نام چنین مازولی چی هست ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این منو هم در انجمن معرفی شده هم در سایت جومینا خواهشا قبل از پست زدن جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hno2005 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این منو هم در انجمن معرفی شده هم در سایت جومینا خواهشا قبل از پست زدن جستجو کنید یا علی ممنون میشم اگه یک اسم از این منوساز معرفی کنید . من چندین منو ساز دیدم ولی نمیدونم باید کدوم رو بگیرم . خیلی در این ضمینه منوها وارد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ایزدی مقدم 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من هم مثل این دوست عزیزمون دنبال ماژول آکاردئونی سایت زیر میگردم . دوستان اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید تا کار من و دوستمون را بیفته منوی آکاردئونی سمت راست : http://www.mihanmarket.com/ ممنون یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 تو جوملا جهانی یگردین من واسه سایتم پیدا کردم افزونه منوی آکاردیونی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر