shahryar warez 17 ارسال شده در شهریور 89 با سلام خدمت شما دوستان عزیز دوستان کسی چنین چت باکسی برای جوملا سراغ داره که در سایت کاربران بنوسن و کنار سایت نمایش داده بشه یک چت باکس در سایت برای کاربران با تشکر شهریار:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام شهریار جان برای این کار میتونی از AJAX Shoutbox که از تکنولوژی وب2 بهره میره استفاده کنی امیدوار تو زندگیت موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام شهریار جان برای این کار میتونی از AJAX Shoutbox که از تکنولوژی وب2 بهره میره استفاده کنی امیدوار تو زندگیت موفق باشی یا حق اين كامپوننت مشكل داره . من خيلي دنبال همچين كامپونني مي گشتم ولي پيدا نشد. يه سايت هست كه كد شات باكس رو بهت ميده و به صورت ماژول قرارش ميدي كنار سايتت. نمونه ي اين كار رو مي توني تو سايتP30day.com ببيني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در دی 89 جالب هست کسی حاظر نیست یک شات باکس زیبا و درخور برای جوملا بسازه تا تعداد زیادی از کاربران برای همین موضوع ساده به نیوک مراجعه نکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 تعداد زیادی شات باکس برای جوملا وجود دارد.هم رایگان و هم تجاری فقط شاید با سلیقه های مختلف جور در نیاد. http://extensions.joomla.org/search?q=chatبد نیست این ماژول هم چک کنید ! این ماژول توسط آقای نوید زراعتی مدیر سایت پرسین آی تی ترجمه شده البته در جومینا افزونه هایی که تا کنون ترجمه نشده اند ترجمه میشوند وگرنه بسیاری از این افزونه ها تا کنون در جومینا ترجمه شده بودند. البته لینک دمو کار نمیکند و من فکر میکنم آی پی ایران مسدود شده باشد. دانلود از سرور جومینا این ورژن 1.2.0 میباشد و آخرین ورژن 1.3.0 میباشد که از لینک زیر قابل دریافت است صفحه معرفی در جوملای جهانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 تعداد زیادی شات باکس برای جوملا وجود دارد.هم رایگان و هم تجاری فقط شاید با سلیقه های مختلف جور در نیاد. http://extensions.joomla.org/search?q=chatبد نیست این ماژول هم چک کنید ! این ماژول توسط آقای نوید زراعتی مدیر سایت پرسین آی تی ترجمه شده البته در جومینا افزونه هایی که تا کنون ترجمه نشده اند ترجمه میشوند وگرنه بسیاری از این افزونه ها تا کنون در جومینا ترجمه شده بودند. البته لینک دمو کار نمیکند و من فکر میکنم آی پی ایران مسدود شده باشد. دانلود از سرور جومینا این ورژن 1.2.0 میباشد و آخرین ورژن 1.3.0 میباشد که از لینک زیر قابل دریافت است صفحه معرفی در جوملای جهانی برای اینکه شکلک ها رو هم نشون بده جداگانه باید دانلود کنم؟اگه اینطوره فرقی نداره چه زبانی باشه چون من تو صفحه دانلود شکلکا رفتم اما فارسی نداشتافزونه های صدا و شکلک و فونتشو چه طوری دانلود کنم دوستان با سلام شهریار جان برای این کار میتونی از AJAX Shoutbox که از تکنولوژی وب2 بهره میره استفاده کنی امیدوار تو زندگیت موفق باشی یا حق اين كامپوننت مشكل داره . من خيلي دنبال همچين كامپونني مي گشتم ولي پيدا نشد. يه سايت هست كه كد شات باكس رو بهت ميده و به صورت ماژول قرارش ميدي كنار سايتت. نمونه ي اين كار رو مي توني تو سايتP30day.com ببيني ماژول چت این سایت p30day اسمش چیه مهندس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام جناب robat2153 قوانین رو رعایت کنیدو از ارسال اسپم خودداری کنید!! میتونید از همان ماژولی که معرفی شده استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام جناب robat2153 قوانین رو رعایت کنیدو از ارسال اسپم خودداری کنید!! میتونید از همان ماژولی که معرفی شده استفاده کنید سلام آقای مرادی ماژول چت سایت p30day اسمش چیه من این شورت باکس نصب کردم ولی شکلک هاش و صوت و فونتش نمیاد میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 الان که سایت p30day رو دیدم چت باکس رو برداشتن! قبلا من هم مثل شما دیده بودم ولی الان نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 الان که سایت p30day رو دیدم چت باکس رو برداشتن! قبلا من هم مثل شما دیده بودم ولی الان نیست! مهندس خوب نیگا نکردی انتهای سایت سمت راست بخش نظرات کاربرن هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام آدرس عکس ایموشن اینه http://www.p30day.com/components/com_comment/joscomment/emoticons/modern/images/Angel.gif پس اسم کامپوننت باید com_comment باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام آدرس عکس ایموشن اینه http://www.p30day.com/components/com_comment/joscomment/emoticons/modern/images/Angel.gif پس اسم کامپوننت باید com_comment باشه لینک این کامپوننت که فارسیم باشه رو دارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر