navabweb 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام. من کیوننا را روی جوملا 1.7.5 نصب کردم .موقع راه اندازی این پیام میاد . لطفا راهنمایی کنید 500 Internal Server Error Fatal Error was detected! Please contact the site owner. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_ush 0 ارسال شده در تیر 91 سلام. من کیوننا را روی جوملا 2.5 نصب کردم .موقعی که میخوام با لینک سایت وارد انجمن بشم عوض ورود پیام زیر رو میده درضمن من روی لوکال نصب کردم و تمام سایت ها و.. رو گشتم اما مشکلم حل نشد . لطفا راهنمایی کنید 500 Internal Server Error Fatal Error was detected! Please contact the site owner. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام. من کیوننا را روی جوملا 2.5 نصب کردم .موقعی که میخوام با لینک سایت وارد انجمن بشم عوض ورود پیام زیر رو میده درضمن من روی لوکال نصب کردم و تمام سایت ها و.. رو گشتم اما مشکلم حل نشد . لطفا راهنمایی کنید 500 Internal Server Error Fatal Error was detected! Please contact the site owner. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جدید در تاپیک جدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر