scmorfi 0 ارسال شده در اسفند 90 من یه custom html ساختم که یک نوشته marquee هست توش و posion رو کردم user6 و این نوشته الان تو کادر پایینه ولی مشکلی که هست اینه که کادره زیادی بزرگ شده چجور ارتفاشو کم کنم سایتم اینه : www.sivanart.ir/1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در اسفند 90 من یه custom html ساختم که یک نوشته marquee هست توش و posion رو کردم user6 و این نوشته الان تو کادر پایینه ولی مشکلی که هست اینه که کادره زیادی بزرگ شده چجور عرتفاشو کم کنم سایتم اینه : www.sivanart.ir/1 1- در مسیر plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/css/template.css در خط 1084 ، پارامتر margin-bottom: 20px رو کمتر کن(مثلا صفر) و بعد برای کمتر شدن ارتفاع در مسیر /templates/ja_anion/css/template.css در خط 379 ، پارامتر padding: 10px 20px رو به padding: 0 20px تغییر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در اسفند 90 من یه custom html ساختم که یک نوشته marquee هست توش و posion رو کردم user6 و این نوشته الان تو کادر پایینه ولی مشکلی که هست اینه که کادره زیادی بزرگ شده چجور عرتفاشو کم کنم سایتم اینه : www.sivanart.ir/1 1- در مسیر plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/css/template.css در خط 1084 ، پارامتر margin-bottom: 20px رو کمتر کن(مثلا صفر) و بعد برای کمتر شدن ارتفاع در مسیر /templates/ja_anion/css/template.css در خط 379 ، پارامتر padding: 10px 20px رو به padding: 0 20px تغییر بده میشه تو سایت این متن منحرک رو تو اون کادر که توش نوشته top گذاشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر