h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوستان کسی میدونه یون کیوب چجوری روی ومپ نصب میشه اگه کسی میدونه کامل توضیح بده چون یجا یه آموزش پیدا کردم واسه زمپ بود من مسیر فایلهایی که واسه زمپ توضیح داده بودو نتونستم داخل ومپ پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فکر کنم برای جوملا افزونه داشت ! اسمش یادم نمیاد سرچ کنید پیداش میکنید .... تو کل وب سرچ کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 منم خیلی به اینکار احتیاج دارم. هر آموزشی هم تو اینترنت خوندم فایده نداشت فکر نکم واسه جوملا هم همچین افزونه ای باشه! دوستانی که موفق به نصب این دیکدر شدن راهنمایی کنند. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فایل PDF آموزشی زیر را دانلود و مطالعه کنید . در این فایل آموزش نصب ioncube loader روی هر دو سرور ومپ و زمپ توضیح داده شده منبع : www.esoftscript.com دانلود از سرور جومینـــــــا موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 من wamp رو نصب دارم البته 64 بیتی! برای ویندوز 64 بیتی از سایت http://www.ioncube.com/loaders.php کدوم رو باید دانلود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون خیلی لازمش داشتم فقط کدومو نصب کنم واسه 32 بیتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 اینا مال نسخه 32 بیتی ویندوز هستند (Windows VC6 x86). نسخه All platforms رو استفاده کنین. برای نصبش هم فایل loader-wizard.php رو توی wapserver باز کنین و طبق نوشته عمل کنین. خود loader-wizard.php فایل php.ini هم براتون میسازه. بعد انجام ویزاد حتما یه بار سرورتون رو ری استارت کنین تا فعال بشه. یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 All platforms برای 64 بیتیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برای همه پلت فرم ها زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 من نصبش کردم کامپوننت پی سی ملی رو نصب کردم جواب داد ولی وقتی میخوام وارد کامپوننت پی سی ملی بشم این ارورو میده Site error: the file C:\wamp\www\test\administrator\components\com_p30melli\admin.p30melli.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. به نظر شما مشکل از کامپوننته یا از ioncube؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مشکل از کامپوننت نیست . مشکل اینه که ioncube به درستی نصب نشده یا نصب نکردید شما فایل PDF رو مطالعه کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 خودمم همین احتمالو میدادم آخه تو فایل pdf نوشته این خطو وارد کنید منم همینجوری به آخر فایلم اضافه کردم zend_extension_ts = "C:\wamp\ioncube\ioncube_loader_win_5.2.dll" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما مسیر نصب فایل dll رو بررسی کنید ببینید درست هست یا نه . ممکنه مسیر نصب کمی تفاوت داشته باشه . مثلا پوشه در پوشه شده باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 مسیرو هزار بار چک کردم ولی همه چی درسته مسیر فایلای دیگه رو امتحان کردم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 به احتمال زیاد مشکلتون از فایل های dll هست. واستون فایل های اجرای ioncube رو آپ کردم از لینک زیر در یافت کنید و طبق ویزاردش عمل کنین. انشالله حل میشه. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13315325031.zip یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h4875 0 ارسال شده در اسفند 90 آره مشکل از فایل ها بود درست شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر