m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اساتید بزرگوار در مورد گرافیک این قالب منو راهنمایی کنن (تقریبا کار اولمه) مشکلات طرح بندی و رنگ و .. رو تذکر بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام من جزء اساتید نیستم اما خب نظرمو میدم هیدر قالب قشنگه اما رنگ بندیش خوب نیست خیلی از رنگ سبز استفاده شده در مورد زیر قالب هم موقعیت های یوزر بهتر 3 تا باشن رنگ بک گراند هم مشکی باشه بهتره اون رنگ جیگری یا قهوه ای هم با سبز همخونی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 سلام از من نظر خواسته بودید و چند نکته را به نظرم رسید که خدمتتون عرض می کنم من هم با صحبت آقای دفاعی موافقم هدر زیباست ولی رنگ سبز بیشتر با رنگ های روشن همخوانی داره بدون فوتر قالب انگار یک چیزی کم داره به نظرم از رنگ فیروزه ای استفاده کنید بهتر باشه در ضمن رنگ ماژول های پائین با رنگ زمینه یکی نباشه بنظرم بهتر هست سعی کنید در قالب مذهبی با گرافیک زیاد بازی نکنید و حجم قالب را زیاد نکنید لبکه های گرافیکی که قسمت ها را از هم جدا می کنند را یک کم نرم تر کنید یعنی بصورت سایه در بیایند شاید بهتر باشه رنگ های نزدیک به هم را انتخاب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 90 سلام به نظرم هدر خیلی شلوغ شده اگه اندازه ستون چپ و راست با هم برابر باشه قشنگ تر میشه همونطور که دوستان گفتن قسمت فوتر باید کار بشه یه یوزر هم برای منو بالات درست کن user 3 موفق و شاد باشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام من استاد نیستم اما به نظر میرسه استفاده از رنگهای گرم در کنار رنگ سبز خیلی همگون نباشه بهتره از زنگهایی استفاده بشه که هارمونی بیشتری داشته باشه استفاده زیاد از المانهای مذهبی گاهی ممکنه نتیجه عکس داشته باشه، بهتره المانها زیرکانه تر و نامحسوس باشند تا به طور غیر مستقیم القاء معنا صورت بگیره به نظر میرسه هدف از قالب خوانده شدن بهتره مطلبه، ظاهرا در این طرح رنگ حرف اول را میزنه شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر