scmorfi 0 ارسال شده در اسفند 90 من یه قالب ja anion دانلود کردم بعد می خوام یه نوار پایینشه حذف کنم چکار باید بکنم؟ www.sivanart.ir/1 اینجا ریختمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یه مقدار بیشتر توضیح بدید ، اون پایین چندتا مورد هست . کدومش رو منظورتونه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز اولا قالب شما فارسی نیست! درضمن هیچ نواری مشاهده نشد! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در اسفند 90 اون نوار رو برداشتم حالا مشکلی که هست من یه custom html ساختم که یک نوشته marquee هست توش و posion رو کردم user6 و این نوشته الان تو کادر پایینه ولی مشکلی که هست اینه که کادره زیادی بزرگ شده چجور ارطفاشو کم کن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/ja_anion/css/templates.css در خط 718 کد زیر قرار دارد : #ja-botsl .ja-box-ct { border: 0 none; } حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید : #ja-botsl .ja-box-ct { border: 0 none; height: 0; padding: 0 0 18px; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر