molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام خدمت دوستان من دارم یه سایت فروشگاهی با ویرچومارت میسازم و RSFirewall رو هم خریداری و نصب کردم. مشکلم اینه که وقتی فرم ثبت نام را پر میکنم و بعد از فعالسازی نام کاربری و پسوورد رو وارد میکنم با پیغام خطای زیر در کروم مواجه میشم. [align=left]This webpage is not available. The webpage at https://site.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Secure Connection Failed[/align] و در موزیلا با پیام زیر [align=left]An error occurred during a connection to site.com SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long) The page you are trying to view can not be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site. [/align] ولی در فرم ثبت نام و ورود خود ویرچومارت در هنگام خرید مشکلی پیش نمیاد و وارد میشم. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام در تنظیمات ماژول ورود در ستون سمت چپ فرم ورود رمز شده را روی خیر بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون دوست عزیز با این کار مشکل امنیتی ایجاد نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر