alim123 10 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان خوبم راستش برا یه سایت خیلی دنبال گالری تصاویر گشتم چند تایی رو هم ترجمه کردم و نصب کردم اما زیاد جالب نبود تا اینکه این گالری رو دانلود کردم که واقعا بنظر من عالیه برا همین گفتم برا دوستان در سایت هم بذارم تا استفاده کنن برخی امکانات: استفاده راحت و قابل فهم بودن برای همه امکانات نسبتا عالی شامل ایجاد مجموعه و زیر مجموعه برای گالری ها امکان اضافه کردن واتر مارک به تصاویر داری 2 نوع قالب متفاوت برای بخش نمایش در سایت و... این گالری تصاویر رو 100% فارسی کردم و css رو هم مقداری تغییر دادم امیدوارم نصب کنید و لذت ببرید با ابراز شرمندگی چون الان عجله دارم نمی تونم دمو و ادرس سازنده رو بذارم بعدا خدمت میرسم و این کار رو می کنم اینم لینک دانلود http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13311962231.zip 1 واکنش ها : mirzadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان خوبم راستش برا یه سایت خیلی دنبال گالری تصاویر گشتم چند تایی رو هم ترجمه کردم و نصب کردم اما زیاد جالب نبود تا اینکه این گالری رو دانلود کردم که واقعا بنظر من عالیه برا همین گفتم برا دوستان در سایت هم بذارم تا استفاده کنن برخی امکانات: استفاده راحت و قابل فهم بودن برای همه امکانات نسبتا عالی شامل ایجاد مجموعه و زیر مجموعه برای گالری ها امکان اضافه کردن واتر مارک به تصاویر داری 2 نوع قالب متفاوت برای بخش نمایش در سایت و... این گالری تصاویر رو 100% فارسی کردم و css رو هم مقداری تغییر دادم امیدوارم نصب کنید و لذت ببرید با ابراز شرمندگی چون الان عجله دارم نمی تونم دمو و ادرس سازنده رو بذارم بعدا خدمت میرسم و این کار رو می کنم اینم لینک دانلود http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13311962231.zip آقای مسرور دست شما درد نکنه اما لطفا بفرمایید بعد از ایجاد گالری و اضافه کردن تصویر، چطور می شود خود گالری را در سایت نمایش داد چون برای این افزونه ماژول و پلاگینی ندیدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به جومینا خوش آمدید منو این کامپوننت رو از مدیریت منوها ایجاد کنید... معمولا ماژول هم باید داشته باشند دقیق تر بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در فروردین 91 بله دقیقا به مدیریت منو ها برین و لینک رو ایجاد کنید 2 واکنش ها : f_mostafa_f و mirzadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از پاسخ شما ممنونم آقا نمی دونم چرا دیروز که این کامپوننت رو نصب کردم گزینه ای در انتخاب نوع آیتم منو نیومده بود، اما امروز هست !!! فقط 1 مسئله، من گالری و عکس را اضافه کردم اما وقتی صفحه مورد نظر را باز میکنم، میگه گالری پیدا نشد یا دسترسی شما به آن ممنوع است No galleries available for preview. لطفا راهنمایی کنید، با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از پاسخ شما ممنونم آقا نمی دونم چرا دیروز که این کامپوننت رو نصب کردم گزینه ای در انتخاب نوع آیتم منو نیومده بود، اما امروز هست !!! فقط 1 مسئله، من گالری و عکس را اضافه کردم اما وقتی صفحه مورد نظر را باز میکنم، میگه گالری پیدا نشد یا دسترسی شما به آن ممنوع است No galleries available for preview. لطفا راهنمایی کنید، با تشکر درود بر شما برای نمایش می بایست نحوه دسترسی را برای بازدید عمومی بر روی Guests بگذارید و یا بعنوان عضو به سایت وارد شوید. شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 موقع نصب این پیغام خطا میده Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 769965 bytes) in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\filesystem\archive\zip.php on line 305 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 موقع نصب این پیغام خطا میده Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 769965 bytes) in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\filesystem\archive\zip.php on line 305 همونطور که خودتونم نوشتین مشکل از memory size شماست، با ادمین هاستتون تماس بگیرین. ضمنا قبلا در این مورد توی انجمن بحث شده، جست و جو کنین @/ یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 من دارم روی لوکال هاست نصب میکنم که این پیغام خطا میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام روی آیکن ومپ کلیک کنید و از منوی PHP گزینه php.ini را انتخاب کنید . در داخل این فایل عبارت memory_limit را جستجو کنید و بعد مقدار آن را به فرض بصورت زیر تغییر بدید memory_limit = 128M تغییرات را ذخیره کنید و یکبار دیگر روی آیکن ومپ کلیک کنید و گزینه Restart All Services را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : mirzadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر