a-r-s 1 ارسال شده در اسفند 90 لطفا یکی از اساتید کمک کنه سایت من دیگه بازنمیشه و این ارور میده jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 145 Table './rgmcocom_al/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '3bc293779acc097e147fa7640bc13e55','1331189309','','0','1','0' ) Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /home/rgmcocom/public_html/libraries/joomla/error/exception.php on line 117 آدرس سایت :www.rgmsms.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام هاستتون رایگانه یا پولی؟ دیتابیس ساییتون مشکل داره یکبار repair کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام تشکر جدول jos_session و یکبار خالی کردم و دستور داده شده رو اینسرت کردم درست شد هاستم پولی فقط الان میخوم بدونم چرا این مشکل واسش پیش اومده تشکر از لطف شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر