sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان خسته نباشید قرض از مزاحمت این بنده مزاحم به مشکل بخورده بنده یه بکاپ از هاست گرفتم و الان انتقال دادم به یه هاست و دامنه دیگر و همه چیز هم درست هست ولی این ارور را می ده Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/shorahai/public_html/configuration.php:1) in /home/shorahai/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/shorahai/public_html/configuration.php:1) in /home/shorahai/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shorahai/public_html/configuration.php:1) in /home/shorahai/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426 ولا خودم عقلم به جای قد نداد گفتم از شما کمک بگیرم حالا مشکل از کجاست باید چی کار کنم رو هاست و دامنه قبلی درست کا ر می کرد حالا ممنون دستون درد نکنه منتظر کمک هاتون هستم خدا خیرتون بده فعلا یا علی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما با استفاده از عبارت headers already در جستجوی پیشرفته (در داخل ارسالها) نتایج را مطالعه و بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من این همه مینویسم سرچ کنید ولی دوستان توجه نمیکنند / اگه سرچ میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید http://forum.joomina.ir/thread-6240.html ولی 90 % مشکلات session با خالی کردن این جدول در دیتابیس رفع میشود. برسی کنید ببینید در آخر فایل configuration.php یا session.php خط خالی وجود نداشته باشد. اگه مشکل برطرف نشد یک بار برای تست ! (بکاپ یادتون نره) configuration.php رو باز کنید و اینکدینگ رو از UTF-8 رو ANSI تغییر بدین. موفق باید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 شرمنده دوستان ببنید من همه این کارها را کردم ولی مشکلم هل نشد اقای شمسی من به شما اطمینان کامل دارم مشخصات را بدم برام هلش می کنید ممنون خدا خیرتون بده واقعا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با افزونه آکیبا یک بک آپ بگیرید و بعد در هاست جدید اتون مثل جوملا نصب اش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ممنون از اطمینان شما ولی من واقعاً وقت نمیکنم /. اگه نتونستید ... به فرموده جناب فرحزادیان عمل کنید درست خواهد شد. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام ممنون واقعا دستون درد نکنه مشکل هل شد شکر خدا من نمی دوتم این انجمن را نداشتم چی کار می کر دم واقعا تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر