rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام من با یه نرم افزار بنر ساختم که یه کد بهم داد جالا میخوام رو صفحه اصلی بتر قرار بدم چه کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام 1. استفاده از کامپوننت تبلیغات (banners) پیشفرض خود جوملا 2. استفاده از افزونه های مختص به قرار دادن کد مثل jumi 3. در قالب هم می تونید قرار دهید که باید در کدهای قالب دست ببرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 فکر میکنم ایشون منظورشون ریشه ای تر هستش.... نرم افزار طراحی بنر رواسمشو بفرمایید چی بوده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 من میخوام تو صفحه اصلی باشه با کامپونت تبلیغات چطور میشه یه نکاهی بهش انداختم اما نفهمیدم کجا ادرس بتر رو میخواد چون الان هیچی نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا بفرمایید کجای قالب و نوع بنرتون چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه بنری که ساختید فایل gif که مشکلی نیست با ماژول html دستی هم می تونید تو موقعیت موردنظرتون قرارش بدید اما اگه فلشه یا باید بذارید تو سورس قالب یا از افزونه ها مربوطه استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 فلش هست ببینید من میخواهم رو مظالب صفحه اول باشه اول مطالب صفحه اول.هم فایلشو دارم هم کدشو.اما کدشو قرار دادم سفید بود نمیدونستم چطور ادرس قایلو تو فضا بهش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 90 سلام ميتوني از اين كد استفاده كني: اديتورت رودر روي نو اديتور قرار بده ، در ماژول ها گزينه جديد بزن بعد html دستي اين كدش: كاملا مشخص هست يجا بايد آدرس فايل فلش رو قرار بدي يجا ادرس سايت خودت در انتها اديتورت رو به حالت قبل برگردون موفق و شاد باشي:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 شد اما منو بالا مو میزنم میاد زیره بنر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 لطفا دموی انلاین بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر