majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام خدمت همه عزیزان من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم وقتی توی یه مطلب عکس می زارم عکسو تو صفحه اصلی نشون میده ولی توی ادامه مطلب نمیارتش همین اتفاق برای اسلایدشو اخبارم میوفته یعنی عکسو تو اسلایدشو نشون میده ولی توی ادامه متن عکس نشون نمی ده لطفا راهنمایی کنید ممنون یا علیآقا کسی جواب مارو نمی ده؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام اسم سایتتون چیه.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام اسم سایتتون چیه.؟ www.fatemiyehtehran.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما با یه قالب دیگه انتحان کنید شاید مشکل از قالبی هست که با آرتیستر طراحی شده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما با یه قالب دیگه انتحان کنید شاید مشکل از قالبی هست که با آرتیستر طراحی شده با تشکر سلام دوست عزیز من این کارو کردم ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام امکان تداخل داره /... برا مثال شما جی کامنت رو غیره فعال کنید ببینید درست میشه /. اگه نشد افزونه های اضافی که نصب کردید رو غیره فعال و تست کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام امکان تداخل داره /... برا مثال شما جی کامنت رو غیره فعال کنید ببینید درست میشه /. اگه نشد افزونه های اضافی که نصب کردید رو غیره فعال و تست کنید . زندگیتان سپید ببخشید این که می گید غیر فعال کنم یعنی کلا پاک کنم یا اینکه ماژول رو روغیر فعال کنم مطلب بعد اینکه باید پلاگین هارو هم غیر فعال کنم؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 حذف نه ! فقط غیر فعال (از طریق مدیریت سایت شما قادر به غیر فعال کردن کامپوننت ها - ماژولها و پلاگین ها هستید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 حذف نه ! فقط غیر فعال (از طریق مدیریت سایت شما قادر به غیر فعال کردن کامپوننت ها - ماژولها و پلاگین ها هستید...) موفق باشید ببخشید یه سوال من کلی کامپوننت نصب کردم که استفاده نمیکنم. چطوری میشه کامپوننتو اصولی پاک کرد؟ این که میگم اصولی به خاطر اینه که من قبلا از سی پنل پوشه کامپوننتو پاک می کردم ولی با این کا کلی مشکل پیدا کردم!!!؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 بهترین روش حذف از طریق مدیریت خود سایت هست نا از طریق هاست (و دقت داشته باشید ابتدا از مدیریت حذف می کنید بعد از حذف از طریق مدیریت اگر بقایایی در هاست و دیتابیس داشت دستی حذف می کنید...) اگر در این خصوص باز سوال داشتید لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز برای حذف افزونه ها میتونید از منو مدیریت افزونه اقدام کنید /. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 باتشکر از همه دوستان ظاهرا اگه یه بار دیگه جوملا رونصب کنم درست میشه . با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در اسفند 90 اقا اگه تنظیمات سئو هم فعال کرده باشی ممکنه از اون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر