aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دنبال افزونه ای هستم که بشه ماژول را بعنوان iframe درونش فراخوانی کنم .... ممنون میشم راهنماییم کنین البته این ماژول را برای این میخوام که ماژول گلوبال نیوز را توش فراخوانی کنم ولی در یک ابعاد مشخص و در نتیجه اسکرول بخوره کادر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام میتونید تو قالب یک آی فریم ایجاد کنید و داخلش یک موقعیت تعریف کنید با اموزش های داخل انجمن می تونید اینکار رو انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 متوجه منظورتون نشدم آقای دفاعی عزیز میشه بیشتر راهنماییم کنین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام این رو رای چکاری میخوایین ؟ خوب چرا ماژول رو میخوایین در ifram فراخوانی کنید ؟ خوب بجای این کار خود ماژول رو در اون موقعیت قرار دهید. زند گیتان شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 آخه آقای شمسی عزیز میخوام موقعیت ماژولم انادزش ثابت بمونه و برای مطالب اسکرول عمودی بخوره شبیه این تصویر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 به اینجا مراجعه کنید http://mambers.com/showthread.php?t=31570 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 آقای دفاعی عزیز میشه به زبان خودمونی راهنماییم کنین؟؟ من که چیزی متوجه نشدم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 دوستان قصد اسپم ندارمااا اما احساس میکنم میتونین کمک کنیناااااا.... لطفا هر کس هرچیزی بنظرش میاد دریغ نکنه ... ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با css هم میتونید همچین کاری بکنید کافی هست یک اورفلو عمودی طریف و مقدار اون رو اسکرول قرار دهید / البته باید براش ارتفا هم عریف کنید زندگیتان شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 خیلی ممنون آقای شمسی عزیز میشه یه نمونه اونجور کد بزارین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام .JLife-joomina-post { height: 200px; overflow: scroll; } زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 90 آقای شمسی عزیز و اساتید دیگه لطف کنن به این سایت نگاه کنن لینک سایت در قسمت بالا سمت راست اسلایدر تصاویر ، آکاردیون قرار دادم و اورفلو تعریف کردم اما اسکرول به بدنه اون باکس میره ، در صورتی که من میخوام به کادر مطالب بره اسکرول ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من یاخشی یولداشیم نجورسن ... خصوصیات رو به این آیدی اختصاص بده div#vtemaccodion1 شاد سلامت یاشا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر