rasool 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام می خواستم بدونم افزونه ای وجود داره که با اون بشه برای کاربران صفحه اختصاصی درست کرد که وقتی لوگین شه اون صفحه رو ببینه . مثلا من می خوام یک سرویسی رو ارائه بدم و به صورت دستی اطلاعات اون سرویس رو برای کاربر درج کنم و وقتی کاربر لوگین می شه اطلاعات سرویسش رو ببینه . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام از افزونه های مدیریت کاربران و اجتماع مجازی مثل cb یا joomsocial استفاده کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در اسفند 90 من نمی خوام بقیه کاربران به اون صفحه دسترسی داشته باشند . می خوام فقط خود اون کاربر بتونه متنی که من براش نوشتم رو ببینه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام از افزونه هایی که برای تیکت دهی هستند هم میتوانید استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در اسفند 90 امکانش هست ما یک مطلب درج کنیم و اجازه دیدنش رو فقط به یک کاربر خاص بدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در اسفند 90 امکانش هست ما یک مطلب درج کنیم و اجازه دیدنش رو فقط به یک کاربر خاص بدید ؟ یعنی جوملا 2.5.2 این امکان رو نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما می خواید یک صفحه رو فقط یه کاربر خاص بتونه ببینه درسته؟ ببینید این کامپوننت به کارتون میاد http://forum.joomina.ir/thread-11660.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما می خواید یک صفحه رو فقط یه کاربر خاص بتونه ببینه درسته؟ ببینید این کامپوننت به کارتون میاد http://forum.joomina.ir/thread-11660.html ممنون کارم راه افتاد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر