solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و خسته نباشید چند وقت پیش یه کامپوننت نصب کردم و بعد از مدتی پاکش کردم .مشکل اینجاست الان توی گوگل وبمستر حدود 5000 تا ارور 404 مربوط به صفحات همون کامپوننت وجود داره . راهی هست همه رو یکجا پاک کنم ؟ خیلی وقته تغییر نکرده .من این سایتو تازه راه انداختم ولی با این افتضاح فکر کنم گوگل سالی یه بار هم بهم سر نزنه:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید می تونید از وبمستر گوگل حذف اشون کنید (قبلا راهنمایی کامل در این خصوص انجام شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 به صورت دستی میتونم حذف کنم . ولی میخوام بدونم راهی هست بشه همه رو یکجا حذف کرد ؟ چند بار تا حالا سایت ایندکس شده ولی ارور 404 رفع نشده ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست تو این زمینه تجربه داشته باشه ؟ امروز که نگاه کردم ارورهام 6700 تا شده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 شد 13440 تا . کسی چیزی به نظرش نمیرسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 فکر کنم از طریق فایل robot.txt عمل کنین مفید باشه. همه آدرس هایی که ارور 404 میده رو توی این فایل وارد کنین و برای همه ربات ها Disallow کنین. بعد یه مدت دیگه به اون آدرس ها سر زده نمیشه و شما می تونین اونها رو از robot.txt حذف کنین. موفق باشین یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از راهنماییتون با توجه به اینکه من کامپوننت قرآن رو نصب و حذف کردم اگه دستور ( Disallow: /components/com_alfurqan15x ) رو به ربات اضافه کنم کافیه ؟ یا باید آدرس ها رو جداگانه وارد robots.txt کنم ؟ البته فراموش نشه من این کامپوننت رو حذف کردم و فقط میخوام ارور های 404 که توی گوگل ثبت شده رو پاک کنم .که الان حدود 14000 تاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. همه ی آدرس ها در گوگل وب مستر هستند. کافیه آن ها را انتخاب کنید و یک جا حذف کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در اسفند 90 میشه روی عکس توضیح بدین که بعد از انتخاب آدرس ها باید چیکار کنم ؟ در ضمن من 13836 تا ارور دارم ولی اینجا 1000 تاشو میتونم انتخاب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من هم دقیقا همین مشگل رو دارم اوایل که متوجه شدم نزدیک 8-9 هزار ارور داشت بعد کامپوننت mobilejoomla رو حذف کردم دیگه اظافه نشد همه 8-9 هزار لینک از لیست ارورها حذف کردم اما بازم تقریبا هربار که وارد گوگل وبمستر میشم 50-60 لینک با این اررو 404 داره از همون لینکهای mobilejoomla به طور پیشفرض Disallow: /components/ وارد روبوت شده اما باز هم لینکهای زیادی رو با آدرس کامپوننت ارور میده الان به نظرتون Disallow: /components/mobilejoomla رو وارد کنم فایده ای داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 عزیزان کسی نبود کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز . Disallow رو وارد کنی دیگه گوگل به اون پوشه سر نمیزنه . ولی برای حذف ارور ها فقط باید صبر کنی . صبر ... صبر ...صبر... بعد چد ماه ارورهای من 14 15 هزار تا کم شده . گوگل خودش حذف میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 من هر روز دارم 20-30 تا ارور حذف میکنم توی اون robot هم Disallow: /components/ به طور پیش فرض من هم Disallow: /components/mobilejoomla رو اذافه کردم اما بازم هر روز 20-30 تا لینک میاد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر