hamidnpc 9 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان قصد عوض کردن هاست یکی از سایت هایم را دارم اگر من از سایتم بسته نصبی بسازم و در هاست جدید نصب کنم .هیچ مشکلی به وجود نمی آید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در اسفند 90 خیر مشکلی پیش نمیاد....بهترین راه هم همین استفاده از بک آپ و بسته ی نصبی است... پیروز و شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما 4 راه دارید. 1. کامپوننت اکیبا را نصب کنید و بسته نصبی از سایتتان بگیرید و روی هاست جدید نصب کنید. 2. یک بک آپ از فایل های سایت و یکی از دیتابیس بگیرید و در هاست جدید فایل ها را اکسترکت کرده و دیتابیس جدید بسازید و دیتابیس را در آن ایمپورت کنید و تنظیمات جدید دیتابیس را به فایل configuration.php بدهید. 3.از طریق هاست(اگر سی پنل باشه) به قسمت backup بروید و مشخصات سرور جدید را بدهید تا خودش خودکار انتقال دهد. 4. به صورت دستی از سایتتان بسته آسان نصب بسازید و اون را در هاست جدید نصب کنید.(برای پیدا کردن آموزش جستجو کنید.) راه اول یا دوم پیشنهاد می شود. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اسفند 90 سلام بسیار ممنون هستم از راه اول رفتم .بدون هیچ مشکلی انجام شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر