leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام میخواستم این عکس رو تغییر بدم که داخل عکس نشون دادم: میتونید دقیق تر سایت رو ببینید بالا...بالای منو ابشاری... تقریبا وسط صفحه: www.milad.asia در مسیر: root/them/imag نبودش.... کجای قالب میشه عکس روپیدا کرد که تغییرش بدم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه دوستان راهنماییتون نکردن پوشه قالب رو بفرستین من براتون حذفش کنم اون عکس با اسم a.png احتمالا داخل پوشه قالب پوشه images باشه اگه نبود میتونید با جستجو پیداش کنید اگر هم پیدا نشد میتونید کدش رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست من لوگو در اینجا قایم شده...!!!! http://www.milad.asia/templates/jv_pandy/images/logo.png این جور موارد رو باید در قالب و فایل های مربوطه جستجو کنید....پیروز و شاد باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. لوگوی شما در فایل template.css.php قالبتون اضافه شده است و کدش این است: #jv-logo h1 a { width: 86px; height: 83px; display: block; float: left; background: url(../images/logo.png) no-repeat 0 0; } شما در کد بالا می توانید عکس خود را تغییر دهید ، کوچک یا بزرگ کنید و... یعنی آدرس لوگو شما این میشه: templates/you/images.logo.png در ضمن دوست عزیز zyv ، در a.png ، این یک کلاس است(البته فقط .png) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 آقای مانیان دوستمون نمیخوان همه لوگو رو عوض کنن بلکه یه قسمتشو که مشخص کردن رو میخوان تغییر بدن که اونم یه عکس جداییه که ظاهرا روی لوگو قرار داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام خیلی ممنون دلیل اینکه پیدا نمیشد این بود که عکس سفیذ بدون بک گراند بود که روش کلیک میکردم نمیدیدمش... خیلی دقت کردم دیدم شکلش رو تو صفحه سفید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر