redmosi 0 ارسال شده در اسفند 90 من بسته قالب paradigm shift رو نصب کردم ولی مشکلی که الان پیش اومده اینه که اکثر مواقع زیر منوی بالا باز نمیشود نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده چون اصلا تو حالت لوکال چنین مشکلی نبود!!! لینک سایت مورد نظر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام این قالب با مرورگر IE مشکل داره . از مرورگرهای دیگری استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redmosi 0 ارسال شده در اسفند 90 من با مرورگر های فایرفاکس و گوگل کروم هم چک کردم ولی مشکل داره این مشکل تو هر 10 بار 3و4 بار اتفاق میفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید احتمالا تداخل جی کوئری داشته باشید ! شما الحاقاتی مثل اسلاید شو اگر دارید رو موقتا غیر فعال کنید و ببینید باز مشکلی که فرمودید رو دارید یا خیر... چنانچه مشکل حل شد راه کار حل مشکل تداخل جی کوئری، قبلا بارها بحث و افزونه نیز معرفی شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redmosi 0 ارسال شده در اسفند 90 متشکر از پاسخ گویی به موقع شما بله درست بود، مشکل همینه، بدون اسلایدشو این مشکل وجود نداره ممنون حق نگهدارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redmosi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد این مشکل دوباره پیش اومده و با فعال شدن اون پلاگین کلا بقیه فایل هایی که از jquery استفاده میکنن مشکل پیدا می کند الان مشکل من این است که jquery در منوی بالای سایت و در ماژول اسلاید شو را نمیتوان غیر فعال کرد که پلاگین را فعال کنم در حال حاضر با فعال شدن پلاگین کلا jquery کار نمی کند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر