maka133 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام من میخوام چندتا لیست قیمت برا دانلود بزارم تو سایتم .باید از افزونه خاصی استفاده کنم تا کاربرها ببینن و بتونن دانلود کنن یا با خود جوملا هم میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در اسفند 90 خسته نباشی می خوای تو مطلب بزاری یا تو ماژول ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در اسفند 90 خسته نباشی می خوای تو مطلب بزاری یا تو ماژول ؟ اگه امکانش هست راه هر دو رو بهم بگین ممنونم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در اسفند 90 اقدامات برای ماژول : 1- برو تو مدیریت ماژول ها 2 - دکمه ی جدید رو تو نوار ابزار بزن 3- نوع ماژول رو HTML دستی انتخاب کن 4 - اطلاعات رو قرار بده 5 - دسترسی رو هم ثبت نام شده انتخاب کن (البته باید موقعیت ماژول رو نسبت به قالب سایت خودت انتخاب کنی) 6 - ذخیره رو بزن و تمام اقدامات برای مطلب : 1- یه مطلب جدید ایجاد کن و اطلاعات خودت رو توش قرار بده 2 - اون جایی که تمایل داری واسه کاربران نمایش داده بشه رو تو ادامه مطلب قرار بده 3 - دسترسی رو هم به ثبت نام شده ، تغییر بده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از راهنماییتون برای کپی و پیست از ورد و ارسال تصاویر جا هست ولی من جایی برای اپلود فایلهام و گذاشتن لینک پیدا نکردم .نمیدونم چطوری پی دی اف بذارم.لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در اسفند 90 خسته نباشی:cool: رو تب مطلب کلیک کن و مدیریت تصویر رو بزن -می تونی اونجا واسه خودت پوشه درست کنی و فایل هاتو اونجا آپلود کنی و ازش استفاده کنی . 1 دقیقه زمان بذاری میتونی ازش سر در بیاری . موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از راهنماییتون برای کپی و پیست از ورد و ارسال تصاویر جا هست ولی من جایی برای اپلود فایلهام و گذاشتن لینک پیدا نکردم .نمیدونم چطوری پی دی اف بذارم.لطفا راهنمایی کنید . سلام دوست عزیز. فکر کنم شما تازه کارید.من به حرفه ای های اینجا نمیتونم کمک کنم ولی به تازه کارا سعیمو میکنم... خب دوست من... شما به چند روش میتونی فایلتو برای دانلود بذاری که من یکیشو برات میگم اگه کارت راه نیفتاد بگو ادامه بدم. این راه خیلی ساده است.کافی شما فایلتو فشرده کنی و تو یه آدرس از هاست خودتون آپلود کنید.برای اینکار میتونی مستقیما از سی پنل سایت یا از همون راهی که دوستمون reza_ گفت فایلت رو توی سایت آپلود کنی.و مسیر آپلود فایلت رو کپی کن و حالا برو قسمتی که مطلب رو تو سایت میذاری،یک کلمه رو بگیر و انتخاب کن مثلا کلمه "دانلود" تایپ کن وحالا اونو انتخاب کن و یه دکمه به شکل زنجیر بالای اون قسمتی که توش تایپ میکنی هست که بعد از اینکه کلمه دانلود رو انتخاب کردی برات روشن میشه. حالا روی اون کلیک کن و توی کادر مربوطه برای لینک دادن آدرس فایلت که آپلود کردی رو paste کن. خب کار تموم شد وشما با کلیک بر روی کلمه دانلود به طور اتوماتیک میتونی دانلود کنی. اگه بازم راهنمایی خواستی تو همین جا درخواست بده:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر