m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان ماژول درختی این سایت رو می خوام برای جوملا 1.5 لطفا بهم معرفی کنید. اگر لینک دانلود بدید دیگه بهتر گشتم ولی پیدا نکردم Ayatماژول منو درختی سمت راست رو می خوام که با کلیک روی هر کدام، مجموعه های آن نیز نمایش داده میشوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 کسی نمی خواد کمک کنه؟ فکر نکنم خواستم دشوار بوده باشه منتظر راهنماییتون هستم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا صبور باشید شما منوهاتون رو ایجاد کنید و بعد زیر منوهاتون رو هم ایجاد کنید (مدیریت منوها) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز این سایتی که دمو دادید منوی درختی نداشت...یه سری مجموعه رو با ایتم منو نمایش داده بود... شما توسط افزونه منو ساز درختی میتونی منوی زیبا تر از این دمو بسازی... در انجمن جستجو کنید ماژول رو نصب کنید.. در ضمن برای ایجاد کردن منو و زیر منو های سایت اگر مشکل داشتید حتما فایل اموزش جوملا به صورت pdf رو دانلود و مطالعه کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجدد به خدا تو انجمن سرچ کردم ولی چیزی به درد بخوری ندیدم همه بحث ها بی نتیجه رها شده فقط یه ماژول درختی پیدا کردم که مال جوملا 1 هستش و زیبا نیست ساخت منو و زیر منو رو یاد دارم لطفا ماژول بهم معرفی کنید ماژول dtree رو هم نتونستم پیدا کنم یا لینک ها خرابن و یا به ناکجاآباد میرم لطفا اگر کسی ماژول درختی درست حسابی برا جوملا 1.5 داره بهم بده ممنون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 لطفا اگر کسی ماژول درختی درست حسابی برا جوملا 1.5 داره بهم بده ممنون ممنون سلام دوست عزیز شما قشنگ جستجو نکردید... این افزونه منو درختی عالی برای جوملا 1.5 خدمت شما: (((اپلود در سرور جومینا))) http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13302074541.zip نمایی از تنظیمات ماژول منو ساز درختی: طرز استفاده خیلی اسان... ماژول فارسی شده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e.rgh 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست عزیز شما قشنگ جستجو نکردید... این افزونه منو درختی عالی برای جوملا 1.5 خدمت شما: (((اپلود در سرور جومینا))) http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13302074541.zip نمایی از تنظیمات ماژول منو ساز درختی: http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13302075731.jpg طرز استفاده خیلی اسان... ماژول فارسی شده... سلام منم دنبال یه منو درختی بودم اما هم این مازول هم ماژول های دیگه منو درختی از سایت های دیگه رو هر چی دانلود میکنم و میخوام نصب کنم خطا میده که فایل xml پیدا نمیشه. اشکال از چی هستش؟ از افزونه؟ یا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در خصوص رفع مشکل نصب افزونه ها بارها بحث شده است و قطعا با کمی جتسجو به نتیجه میرسید چنانچه مشکل حل نشد لطفا طبق قوانین انجمن سوال جدید را در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر