leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام به چه شکلی میشه عکس وضعیت رو عوض کرد؟ برخی در انجمن زیر اواتورشون نوشته ضعیت:ان لاین //////یا نوشته وضعیت:افلاین اما دوستان دیگری هستن که جلو وضعیتشون نوشته:غایب که یه دکمه قرمزه... میشه از تنظیمات online و offline رو تغییر داد این طوری؟ ========================================= برخی از دوستان هم زیر اواتورشون اسم خاصی نوشته شده...برای من الان نوشته عضو فعال جومینا برای دوستم نوشته حمیــــد چه طور میشه جای اون متن اسم نوشت تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 از قسمت "کنترل پنل کاربر / ویرایش پروفایلتون" تمام مواردی که گفتین رو می تونین ویرایش کنین. بابا یه کم اول تو تنظیماتتون بگردین یاعلی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز خوب نمیدونستم چه طوری هستش... الان وضعیت غیبت رو زدم دلیل غیبت رو هم زدم ولی باز کنار وضعیت دکمه ی قرمز شما نیست! چی کار کردید کنار وضعیت دکمه قرمز اومده؟در ضمن شما اصلا گزینه ی میزان اخطار ندارید! اونو چه طوری حذف کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز خوب نمیدونستم چه طوری هستش... شرمنده قصد جسارت نداشتم! :002: دوست من میزان اخطار هرکسی برای خودش به نمایش در میاد، مثلا من نمیتونم میزان اخطار شما رو ببینم ولی خودتون میبینید و همینطور برای بقیه هم نمایش داده نمیشه. برای نمایش غیبت هم مثل تصویر زیر تنظیماتتون رو انجام بدین! یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 ممنون... راستی میزان اخطار تاثیری توی امتیازات داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به طوری مستقیم نه /. ولی غیر مستقیم چرا . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر