سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام در جومینا افزونه ای بود که مثلا میخواستی یک افزونه ای رو دانلود کنی ویزدی دانلود، صفحه دانلود در همین صفحه بصورت آژاکس باز میشد میخوام بدونم جطور میتونم از اون استفاده کنم که وقتی کلیک میکنم یک صفحه آزاکس باز بشه و اون لینک مورد نظرم رو توش نمایش بده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در این خصوص بارها بحث و راهنمایی لازم صورت گرفته (جستجو...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 جستجو کردم نتونستم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 بفرما عزیز http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=d2681f6e934a2a069b94aea432ff1c1f&sortby=&order=desc یاعلی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دست گلت درد نکنه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر