computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوباره به همه عزیزان دل : بعد از نصب جوملا در Host چرا زمانی که بر روی مدیریت کلیک می کنم صفحه سفید می شود و هیچی نمایش داده نمی شه ؟ ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 پوشه نصب را پاک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 89 پوشه نصب را پاک کردید؟ بله . با پاک کردن این پوشه همچین اتفاقی برام افتاد - البته من فایل Install.phpرو هم پاک کردم . از این که نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 بعد از نصب فقط باید پوشه Installation حذف شود و نه چیز دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 بعضی وقتا هم مشکل از مرورگره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوباره به همه شما دوستان - آقا من بازم دچار مشکل شدم - زمانی که در Cpanel نام دیتابیس رو می سازم مثلا میدم Nmysql اونوقت بعد ساخت نام سایت مثلا Download هم می اید کنارش میشه Download_Nmysql بعد در جوملا که می خوام نصب بکنم هر جفتشم می دم باز خطا می ده - این عمل برای نام کاربری دیتابیس هم تکرار می شه چی کار کنم ؟ 2- در اونجا که میگه نام host رو بده که ما باید یا localhost بدیم یا نام سایت مثلا من اینجوری بدم درسته ؟ www.Download.com یادم رفت این رو هم اضافه کنم که بعد از نصب وقتی پوشه install رو پاک می کنیم پیغام زیر رو میده : No configuration file found and no installation code available. Exiting... بعد در یک صفحه تمام سفید پیغام بالا ظاهر میشه ؟ مشکل چیه کسی هست من باهاش ارتباط بر قرار کنم و سریع کمکم کنه برام خیلی مهمه . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 نام هاست مطلقا localhost هست. چه در FTP و چه در لوکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست این طبیعی هست و کلا برا همه اینطوری هست /. باید دقیفاً او چیزی رو که برات ایجا میکنه رو تو کادر جوملا کپی کنی _ بنویسی_ ! اگه دقت کنید جلوش نوشته چی بنویسید !!! نام هاست مطلقا localhost هست البته رضا جان مدیر سرور بخواد میتونه عوضش کنه ولی معمولا اینه ببینید فایل کانفیگ موجود هست اگه هست درسترسی کانفیگ رو چک کنید ولی به احتمال زیاد نیست به صورت دستس درستش کنید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 سلام دوباره - عزیزان این مشکل من هنوز حل نشده - ایراد من کجاست لطفا راهنمایی کنید - من تصویر Error رو براتون گذاشتم - چیکار کنم ؟ اینم لینک عکس در سایز بزرگ : http://s6.aks98.com/images/97304546624228019664.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید همونطور که دوستان فرمودیند بعد از نصب پوشه Installation رو حذف کنید و بعد در هاستتون جایی که جوملا رو نصب کردید ببینید فایل configuration.php رو دارید یا خیر. که معمولا نباید بعد از نصب باشه و شما باید دستی بسازید و کدی که در مرحله آخر نصب بهتون داده رو در اون قرار بدید (اگر در عکستون هم دقت کنید زیر قسمتی که پیام به پاک کردن پوشه Installation رو داده در یک فیلد کدی هست که در واقع اون کد رو باید در فایل configuration.php قرار بدید) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز اگه ftp رو دست تنظیم کنید ... درستش اینکه نباید به این مشکل بر بخورید ! ولی با این حال اگه با فرمایش های دوست عزیزمان جلو ببرید مشکلتون حل خواهد شد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید همونطور که دوستان فرمودیند بعد از نصب پوشه Installation رو حذف کنید و بعد در هاستتون جایی که جوملا رو نصب کردید ببینید فایل configuration.php رو دارید یا خیر. که معمولا نباید بعد از نصب باشه و شما باید دستی بسازید و کدی که در مرحله آخر نصب بهتون داده رو در اون قرار بدید (اگر در عکستون هم دقت کنید زیر قسمتی که پیام به پاک کردن پوشه Installation رو داده در یک فیلد کدی هست که در واقع اون کد رو باید در فایل configuration.php قرار بدید) پیروز باشید سلام دوباره به شما دوستان - حق با شما بود با راهنمایی شما درست شد اما من با چند تا اخطار مواجه شدم . این اخطار ها برای چی هست ؟ تصویر در سایز بزرگ: http://s2.aks98.com/images/38562216902777666179.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 مشکل از کوکی های مرورگرتونه. کوکی رو در مرورگرتون فعال کنید حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 مشکل از کوکی های مرورگرتونه. کوکی رو در مرورگرتون فعال کنید حل میشه. کوکی ؟ من مرورگرم فایرفاکس هست چجوری باید کوکیشو فعال کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 قبلا تو انجمن بحث شده. جست و جو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 قبلا تو انجمن بحث شده. جست و جو کنید. ولی دوست عزیز فکر نمی کنم از این باشه چون من کوکی اینترنت اکسپلور رو فعال کردم اما بازم مشکل داره و همین خطا ها رو می ده . قبلا تو انجمن بحث شده. جست و جو کنید. دوست عزیز من جستجو کردم و تمام تنظیمات رو انجام دادم و همرو فعال جفت مرورگر ها رو اما بازم مشکل داره . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز من جستجو کردم و تمام تنظیمات رو انجام دادم و همرو فعال جفت مرورگر ها رو اما بازم مشکل داره . ممنون :1: لطفا کمکم کنید . منو از راهنماییاتون بی نصیب نگذارید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام در کوکال این مشکل رو دارید یا در هاست اگه در کوکال یه راهی بگم شاید حل شد راستی اگه در هاسته آدرس سایتتو ارسال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 سلام در کوکال این مشکل رو دارید یا در هاست اگه در کوکال یه راهی بگم شاید حل شد راستی اگه در هاسته آدرس سایتتو ارسال کن سلام دوست عزیز - نه در لوکال نیست - البته الان من جوملایی که ریخته بودم پاک کردم - آخه کسی کمکم نکرد - می خوای دوباره نصب می کنم بعد - اسم jazebeh.com ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 اگه دوست داری با هم جوملا رو نصب کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 اگه دوست داری با هم جوملا رو نصب کنیم بله البته - حتما - لطف می کنی - میشه لطفا ID تونو بدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 مثل اینکه مشکلتون حل شده و نصب کردین اگر توی بقیه کارا مشکل داشتین و برای تنظیمات امنیتی راهنمایی خواستین من اکثر مواقع آنلاینم پیم بدید در خدمتم tanha_to0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز مشکل computer_prospect حل شد من خودم جوملا رو رو هاستش نصب کردم و مشکلش اینجا بود که در فایل configuration.php مشخصات دیتا بیس رو باید دستی وارد میکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payab 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوستان من هم با همین مشکل برخوردم.اما متوجه نشدم آیا در فایل configuration.php باید مشخصات دیتا بیس رو وارد کنیم یا کدی که پس از نصب می دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز چك كنيد اگر فايل كافيگ ساخته شده بود كه كدي كه داده شده رو درون آن قرار دهيد ( كدهاي قبلي رو پاك كنيد در غير اينصورت يك فايل نمونه كافيگ وجود دارد آنرا باز كنيد و كدهايي كه داريد را درون آن قرار دهيد ( كدهاي قبلي را پاك كنيد) . بعد فايل نمونه را به configuration.php تغيير نام دهيد نكته : در فايل كانفيگ فقط اطلاعات ديتابيس قرار نمي گيرد اطلاعات ديگري نيز وجود دارد كه با چك كردن محتويات فايل كانفيگ متوجه آنها خواهيد شد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر